ROVATOK

2024. május 25, Szo
Orbán

Pályázható a Bursa Hungarica 2023

Pályázható a Bursa Hungarica 2023

BURSA HUNGARICA
Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer
2023.

Szerencs Város Önkormányzata 2022. szeptember 29. napján tartott ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való rész-vételének elősegítése érdekében csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2023. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás összegét és kiírja a pályázatot.
A már megkezdett felsőoktatási tanulmányokat folytató hallgatók „A típusú” pályázatot nyújthatnak be.
Az utolsó középiskolai tanévet megkezdő, felsőoktatási intézménybe készülő tanulók „B típusú” pályázatot nyújthatnak be.
Felhívjuk a felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok figyelmét, hogy a pályázattal kapcsolatban bővebb információkat az alábbi helyeken találnak:
http://www.emet.gov.hu
http://www.szerencs.hu

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a vonalkóddal rendelkező pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva, az önkormányzati pályázati adatlappal együtt, felsőoktatásban tanuló hallgatók esetén eredeti hallgatói jogviszony igazolással együtt szükséges az önkormányzat polgármesteri hivatalában benyújtani.
Amennyiben a felhasználó korábban már regisztrált az Eper Bursa rendszerben, nem szükséges a regisztrációját megújítani, hanem a korábban használt jelszavával léphet be a rendszerbe.
A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.
Az önkormányzati pályázati adatlap a Szerencsi Polgármesteri Hivatal portáján is átvehető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 3.
További kérdés esetén a 47/565-223-es telefonszámon adunk tájékoztatást.

Szerencs, 2022. október 3.

Oleárné dr. Kádas Marianna
jegyző

Letölthető pályázati adatlap 2023.

Adatvédelmi tájékoztató

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image