ROVATOK

2024. ápr. 25, Cs
Márk, Márkó, Márkus

„Tudod milyen vagyok!” - kétszer rabolt

Rendőrségi hírek  A Szerencsi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben 2015. március 3-án, a késő esti órákban.

A rendőrség ügyeletére 22 óra 46 perckor tett bejelentést egy 32 éves férfi, hogy nem sokkal azt megelőzően egy taktaharkányi szórakozóhelyről egy általa ismeretlen fiatalember a közeli sötét utcarészre kihívta, majd a nyakához bicskát tartva megfenyegette, hogy adja át neki arany fülbevalóit.

A sértett, miután teljesítette a rabló követelését a szórakozóhelyen ismét összetalálkozott az elkövetővel, aki odament hozzá és a fején lévő baseball sapkájának átadását kérte. A megtámadott az újabb erőszakos követelést ezúttal már nem akarta teljesíteni, mire az közölte vele: „Tudod, milyen vagyok!”. A bántalmazástól tartva a sértett végül levette a fejéről, majd átadta sapkáját a számára egyébként ismeretlen személynek.

A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai megállapították a támadó kilétét, majd a bejelentéstől számított öt órán belül Taktaharkány belterületén elfogták és a helyi rendőrőrsre előállították.

Kihallgatását követően a nyomozók Sz. Lajos, 19 éves helyi lakost bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. március 4.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image