ROVATOK

2024. május 25, Szo
Orbán

Tájékoztató szerencsieknek az Artúr napokról

Tájékoztató szerencsieknek az Artúr napokról

Idén – augusztus 25 és 27 között – kerül megrendezésre a 3. Artúr Napok Fesztivál a város Miskolc felőli bejárata közelében, a MOL benzinkút és a Buffalo étterem mögötti területen. A helyszín kiválasztásánál alapvető feltétel volt, hogy jól áttekinthető és biztonságos területen megvalósítható rendezvényt tudjunk szervezni, a lehető legkevesebb felfordulást okozva a város életében. Az előző évek tapasztalatai bizonyították, hogy a terület alkalmas a rendezvény fogadására és a növekvő érdeklődés által emelkedő látogatói számnak is megfelel.
A területen két, azonos méretű koncertszínpadot helyezünk el, 30 méter átmérőjű óriáskerék, nagy alapterületű vidámpark és közel ötven vendéglátó árus és kézműves installáció színesíti a kínálatot.
A fesztivál területét ideiglenes kerítéssel határoljuk el, a bejárat a Gazdafi Kft ipari telepének kapujánál kerül kialakításra. A jegyárusító pontok az ide vezető bekötő útszakaszon kerülnek elhelyezésre. A belépésre jogosító karszalagokat itt vehetik át a látogatók. Szerencsi bejelentett lakcímmel rendelkező érdeklődők számára a belépés a fesztivál első napján, 08.25-én pénteken ingyenes! Ezen a napon két sátrat állítunk fel kizárólag a helyi lakosok fogadására, amelyek információs táblával jelölünk. A további két napon kedvezményes, 2.990 Ft-os áron tudnak napijegyet váltani vagy 4.990 Ft-os áron két napos bérletet vásárolni. Kérjük, a jogosultság igazolásához hozzák magukkal személyi okmányukat és a lakcímkártyát, amelyeket munkatársaink az értékesítési pontokon ellenőriznek. Az értékesítési pontokat mindhárom napon 12 órakor megnyitjuk.
Az ipari terület és a koncertek helyszíne között összeköttetés érinti a Kilián György utca Szent István utcáig tartó szakaszát. Ezt az útszakaszt, az önkormányzat felé benyújtott és határozattal ideiglenesen birtokba adott engedély alapján a rendezvény ideje alatt (2022.08.25 – 08.27) zárva tartjuk. Figyelembe véve a lezárás által érintett terület lakóinak érdekeit, az építés és bontás időszakában az áthaladást gyalogosan és kerékpárral a fesztivál biztonsági szolgálata nem akadályozza, ez alól kivételt képeznek olyan időszakok, amikor biztonsági okokból az utca nem lesz használható.
Szeretettel várjuk Önöket a régió legnagyobb fesztiválján, bízunk benne, hogy ez a három nap számtalan szép pillanatot tartogat és élményekkel gazdagodva, vidáman veszünk búcsút az idei nyártól…
További információkért kérjük, látogasson el a fesztivál honlapjára: www.arturnapok.hu
A fesztiválszervező csapat nevében kívánok Önöknek felhőtlen szórakozást és élménydús hétvégét!
Schmidl Péter
ügyvezető igazgató
Event-Immo Kft

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image