ROVATOK

2024. május 3, P
Tímea, Irma

Szerencsre látogat Joulupukki

Szerencsre látogat Joulupukki

A Mikulásgyár Alapítvány meghívására Magyarországra érkezik december elején a lappföldi Mikulás. A Sziget Alapítvány, a Nestlé Hungária, a Kisgép- és Fénycentrum vendégeként Joulupukki december 6-án (szerda) Szerencsre látogat. A Világörökségi Kapuzatnál lévő rendezvénytéren ünnepi hangulatban 15.40 órától fogadjuk vendégünket.
Mivel a program iránt sokan érdeklődnek, ezért a zavartalan lebonyolítás érdekében a szervezők az alábbiakat ajánlják tisztelettel a rendezvényre látogatók figyelmébe:

– Az esemény környéke (Rákóczi Zsigmond tér) december 6-án 14.30 óra és 17.30 óra között a gépjárműforgalom elől lezárásra kerül, ezért ebben az időszakban az ott lévő Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola, a kereskedelmi- és szolgáltató egységek csak gyalog közelíthetők meg.
– A gépjárművek parkolására korlátozott hely áll rendelkezésre az áruházak környékén, a Kassa-, Kilián-, Bajcsy-Zsilinszky Endre utcákon. Az autóbuszok várakozására az egykori Digép bejárata előtti közterület, valamint a piactér kerül kijelölésre. Ez utóbbi helyen személygépjárművek is parkolhatnak.
– A helyi lakosoknak a helyszínt célszerű gyalog megközelíteni, a gépjárműveiket lehetőleg hagyják otthon!
– Kérjük, hogy a résztvevők vegyék figyelembe a rendezők kéréseit, utasításait és csak a kijelölt útvonalakon közlekedjenek.
– Szeretnék minél több gyereknek megörökíteni a finn Mikulással történő találkozását, amit a rendezvény fotósa készít el, majd a felvételek térítésmenetesen letölthetők és felhasználhatók. Az idővel történő gazdálkodás miatt saját fénykép- és videófelvételt a szervezők nem tudják biztosítani.
– A rendezvénytér mellett egy pohár forró kakaóra, teára várjuk a résztvevőket, akiknek apró ajándékkal kedveskedünk.

„Legyünk jók, a karácsonyi béke és szeretet töltse be szíveinket!” – ezt kéri Joulupukki.
Ennek a jegyében hívja a Mikulás a gyerekeket és a szülőket december 6-án a „nagy találkozásra!”
Szerencs, 2023. november 30.

Nyiri Tibor
Szerencs polgármestere,
Sziget Alapítvány kuratóriumának elnöke

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image