ROVATOK

2024. ápr. 25, Cs
Márk, Márkó, Márkus

Szerencs város új jegyzője

Szerencs város új jegyzője

Munkaértekezleten köszöntötte Nyiri Tibor polgármester február 16-án a városházán a hivatal dolgozói előtt dr. Bobkó Gézát, a város társadalmi megbízatású alpolgármesterét és bemutatta Szerencs Város Önkormányzatának új jegyzőjét.
A polgármester ismertette, hogy a képviselő-testület felhívására hárman küldték el pályázatukat, akik közül egy fő nem felelt meg a követelményeknek, a jelöltek közül szakmai programja alapján Oleárné dr. Kádas Mariannát választotta, aki február 16-tól tölti be a jegyzői, egyben a hivatalvezetői tisztséget.
Nyiri Tibor hangsúlyozta, hogy tapasztalt szakember került a jegyzői pozícióba, aki a pályáját jogi előadóként a Szerencsi Polgármesteri Hivatalban kezdte, ahol öt évig dolgozott, majd 22 esztendőn keresztül Mezőzombor jegyzőjeként végezte a munkáját a közigazgatásban, később tapasztalatokat szerzett a hazai- és európai uniós pályázatok menedzselésében.
A Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi Karán cum laude minősítéssel szerzett diplomát, míg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen önkormányzati szaktanácsadóként végzett. Emellett munkájához kapcsolódó kiegészítő képzéseket sikeresen fejezett be és jelenleg is több szakmai szervezetben tölt be vezető tisztséget. Tíz éves jegyzői munkája elismeréseként, a szakminisztériumok felterjesztése alapján vált jogosulttá a „címzetes főjegyző” cím viselésére.
A polgármester megerősítette, hogy Szerencs új alpolgármesterével és jegyzőjével együtt a város fejlődését és az itt élő embereket kívánják szolgálni.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image