Pályázati felhívás ösztöndíjra

Pályázati felhívás ösztöndíjra

BURSA HUNGARICA
Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer
2022.

 

Szerencs Város Önkormányzata 2021. szeptember 30-i ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételének elősegítése érdekében csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2022. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás összegét és kiírja a pályázatot.

A már megkezdett felsőoktatási tanulmányokat folytató hallgatók „A típusú” pályázatot nyújthatnak be.

Az utolsó középiskolai tanévet megkezdő, felsőoktatási intézménybe készülő tanulók
„B típusú” pályázatot nyújthatnak be.

Felhívjuk a felsőoktatási intézményekben tanulmányokat folytató hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok figyelmét, hogy a pályázattal kapcsolatban bővebb információkat az alábbi helyeken találnak:

- http://www.emet.gov.hu

- www.szerencs.hu

 

Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a vonalkóddal rendelkező pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva, az önkormányzati adatlappal együtt, felsőoktatásban tanuló hallgatók esetén eredeti hallgatói jogviszony igazolással együtt szükséges az önkormányzat polgármesteri hivatalában benyújtani.

Amennyiben a felhasználó korábban már regisztrált az Eper Bursa rendszerben, nem szükséges a regisztrációját megújítani, hanem a korábban használt jelszavával léphet be a rendszerbe.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. november 5.

További kérdés esetén a 47/565-204-es telefonszámon adunk tájékoztatást.

A pályázati adatlap ide kattintva tölthető le.

A pályázati adatkezelési tájékoztató ide kattintva tölthető le.


E-mail