ROVATOK

2024. május 20, H
Bernát, Felícia

Pályázati felhívás első lakáshoz jutók támogatására

Szerencs Szerencs Város Önkormányzata 2014. évben is meghirdeti pályázatát az első lakáshoz jutók támogatására. A pályázat célja: Szerencs város közigazgatási területén fiatalok, pályakezdők lakásépítéssel, lakásvásárlással, önkormányzati telek vásárlásával történő lakástulajdonhoz jutásának támogatása.

Pályázni jogosultak azok a nagykorú, de a 35. életévüket legfeljebb a pályázat benyújtása évében betöltő fiatal házaspárok, élettársak, legalább egy gyermeket egyedül nevelő szülők, illetve egyedülállók, aki lakástulajdonnal, résztulajdonnal, állandó használati, vagy bérleti joggal nem rendelkeznek, s akik a pályázat benyújtásának időpontjában (házaspár és élettárs esetén legalább egyikük) 5 éve szerencsi állandó lakosok. Kivételesen indokolt esetben egyes kizáró körülmények alól felmentés adható.

Az első lakáshoz jutók támogatása 200.000 Ft vissza nem térítendő támogatás.

A pályázatot az elbíráláshoz szükséges mellékletekkel együtt az erre a célra rendszeresített adatlapon a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatánál, vagy postai úton lehet benyújtani. Az adatlap Szerencs város honlapjáról letölthető, vagy személyen átvehető a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatánál.

A pályázat beadási (postára adási) határideje: 2014. június 5.

Az igénylések elbírálásáról a képviselő-testület dönt.

Az önkormányzat a nyertes pályázók nevét az elbírálást követően közzéteszi, a döntésről az érintetteket levélben is értesíti.  
{phocadownload view=file|id=1956|text=Pályázati felhívás első lakáshoz jutók támogatására|target=s}

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image