Oltópont a szerencsi rendelőintézetben

Oltópont a szerencsi rendelőintézetben

Az elmúlt két hét sikeres oltási akciója után a Kormány meghosszabbította, így december 12-ig regisztráció és időpontfoglalás nélkül vehetők fel a koronavírus elleni védőoltások.
Miután a szerencsi rendelőintézet a járvány előző hullámában is oltópontként működött, ezért a város polgármestere és az ESZEI igazgató főorvosa kéréssel fordultak a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatalhoz, hogy ismét biztosítsák ezt a lehetőséget Szerencsen.
A hivatal december 3-án határozatban értesítette az egészségügyi szolgáltatót, hogy december 6-10-e között, hétfőtől-péntekig 8-14 óra között oltópont működhet, ahol az első és második, valamint a megerősítő harmadik oltásra mind az ötféle vakcina: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm rendelkezésre áll, így hétfőtől a szerencsi rendelőintézetben is kérhető regisztráció nélkül, érkezési sorrendben az oltás.
Csökkenti a várakozási időt, ha az érkezők kinyomtatva, kitöltve és aláírva magukkal viszik a regisztrációs lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot (utóbbi a harmadik oltás esetén is kell), ami a koronavirus.gov.hu oldalon található, akárcsak a 12-17 évesek számára szükséges szülői hozzájáruló nyilatkozat.

A szerencsi rendelőintézetben a 49. héten az alábbi rendelésváltozások várhatók:
2021. december 6. (hétfő):
Tüdőgyógyászati szakrendelés elmarad.

2021. december 7. (kedd):
Ortopédiai és nőgyógyászati szakrendelés elmarad.

2021. december 8. szerda):
Belgyógyászati szakrendelés elmarad.

2021. december 9. (csütörtök):
Minden rendelés zavartalanul működik.

2021. december 10. (péntek):
Karidológiai és sebészeti szakrendelés elmarad.
Allergológia szakrendelés határozatlan ideig szünetel.

2021. december 11. (szombat):
Belgyógyászati, sebészeti szakrendelés elmarad. Laborvizsgálat nem lesz.


E-mail