ROVATOK

2024. május 6, H
Tamara, Ivett, Frida

Nyitva a Fürdő & Wellnessház

Nyitva a Fürdő & Wellnessház

Ahogyan május végén már írtam róla, Szerencs Város Önkormányzata az idei esztendőre biztosított költségvetési támogatásából megteremtette a pénzügyi fedezetet ahhoz, hogy az elkövetkezendő hónapokban ismét igénybe vehetők a Szerencsi Fürdő & Wellnessház szolgáltatásai.
Az elmúlt hetekben a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. dolgozói elvégezték az újra nyitáshoz szükséges karbantartási munkákat és maradéktalanul eleget tettek azoknak a hatósági előírásoknak, amelyek elengedhetetlen feltételei a létesítmény üzemeltetésének. Ez utóbbiak körébe tartozik a medence vizének a bevizsgáltatása, aminek minden paraméterében megfeleljen a szigorú előírásoknak. Miután csütörtökön ez a dokumentum is megérkezett az üzemeltetőhöz, így késlekedés nélkül péntek déltől várja a vendégeit a wellnessház, naponta 12-21 óra között.
Tudom, hogy sokan várták már ezt a bejelentést és köszönöm azoknak, akik az elmúlt hónapok elszabadult energiaárai miatt tudomásul vették a kényszerű korlátozásokat. Mivel nem rendelkezünk termálvízzel, így a medencék feltöltéséhez ivóvizet használunk, amit melegítenünk kell, így a költségek szinte már megfizethetetlenek.
Bízom abban, hogy az igény után sokan látogatnak majd el a nyári forró napokon a Szerencsi Fürdő & Wellnesházba – mert ahogyan korábban is írtam – annak minél jobb kihasználtsága nagymértékben hozzájárul a létesítmény további működéséhez.
Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok Szerencs és Ond valamennyi lakójának!

Nyiri Tibor
polgármester

20230623 furdo arak20230623 furdo nyitva

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image