ROVATOK

2024. ápr. 24, Sze
György, Debóra

Nyitnak a hulladékudvarok és ügyfélszolgálatok

Nyitnak a hulladékudvarok és ügyfélszolgálatok

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatójának tájékoztatása szerin 2021. április 12-től újra nyitva tartanak a hulladékudvarok. A hulladék beszállítása során az egészség megóvása céljából az alábbi óvintézkedéseket kell betartani.  A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevétele során az ingatlanhasználó köteles a szájat és az orrot eltakaró védőmaszkot viselni. Amennyiben valamely ingatlanhasználó ennek nem tesz eleget, a hulladékudvar kezelője jogosult a hulladék átvételét megtagadni.  A beszállított hulladék pakolásáról és annak a hulladékudvarban történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. Ehhez határozatlan ideig a hulladékudvar kezelője segítséget nem tud biztosítani, ezért az ingatlanhasználók számára javasoljuk, hogy segítőt hozzanak magukkal.  Valamennyi szükséges adat felvételére a személyes okmányok felmutatásával és adataik bediktálásával kerül sor. Kérik továbbá, hogy az adatok rögzítése során az irodába történő belépést mellőzzék. Az ügyintézés során az 1,5 méteres védőtávolságot szükséges betartani. Amennyiben az 1,5 méteres távolság nem tartható, a hulladékudvar kezelője jogosult ideiglenesen a hulladékudvar kapuját bezárni, az ingatlanhasználóknak sorra kerülésükig a kapun kívül kell várakozniuk.

A szerencsi hulladékudvar (Eperjes utca 7 sz.) nyitva tartása:
hétfő: ZÁRVA
kedd: 8-16 óra
szerda: 8-18 óra
csütörtök: 8-16 óra
péntek: 8-18 óra
szombat: 8-12 óra.

Az ügyfélszolgálati irodák április 19-től újra nyitva tartanak.
A járványügyi készültségi időszak alatt, ügyfeleink és dolgozóink egészségének megőrzése érdekében a helyiségbe történő belépéskor továbbra is kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése. Szerencsen az irodában a munkatársakon kívül maximum egy fő tartózkodhat.

A szerencsi ügyfélszolgálati iroda (Eperjes utca 7 sz.)nyitva tartása:
hétfő: 8-16 óra
kedd: ZÁRVA
szerda: 8-18 óra
csütörtök: 8-16 óra
péntek: 8-16 óra
Elérhetőségek:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06 21 3500 111

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image