ROVATOK

2024. márc. 29, P
Auguszta

Megszűnik a korlátozás harminchetesen

Megszűnik a korlátozás harminchetesen

Nyiri Tibor polgármester közösségi oldalán adott tájékoztatást arról, hogy burkolatfelújítási munkát végzett május 9-től a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 37-es főút szerencsi, 5,1 kilométeres szakaszán az ipari park és a mezőzombori körforgalom között. Az építkezés július 9-ig tervezett ideje alatt a Miskolcról érkezőknek Mezőzombor irányába terelést, Sátoraljaújhely felől egyirányú forgalmi rendet és sebességkorlátozást vezettek be a szakemberek.
A polgármester jó hírrel szolgált a közlekedőknek: – A fővállalkozó értesítése szerint június 16-án, csütörtökön a délutáni órákban visszaadják a lezárt a szakaszt a forgalomnak, így megszűnnek a korábbi terelések, így a Fecskésen és Mezőzomboron is mérséklődik a gépjárműveknek a száma.
Szerencsen, a Rákóczi út alsó szakaszán azonban továbbra is tilos marad a megállás, hiszen itt rövidesen kezdődik az útfelújítás a fecskési vasúti átjáróig, majd a Szerencs tábla végétől Mezőzombor irányába.
A városvezető köszönetét fejezte ki a város lakóinak az együttműködésért, a közlekedőknek a türelmükért, amire a későbbiekben is szükség lesz azért, hogy közútjaink megújuljanak.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image