ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Csokifesztivál - még nem késő elindulni!

A Ladánybene 27 koncertje indította a VI. Országos Csokoládé Fesztivált 2013. augusztus 23-án este hatkor a Rákóczi úton felállított színpadon. Utánuk a Kowalski Meg a Vega folytatja, aztán jön a Freedom Squad és Ikon, majd a Punnany Massifnak lehet csápolni. Az estét a tavaly is nagy sikerrel szereplő Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) zárja valamikor hajnal kettő körül. És ez csak az egyik színpad! A várudvaron a Balkán Fanatik, a Hatás Alatt és az Ismerős Arcok várja a rajongóit. Vagyis még nem késő elindulni a közelben lakóknak, ha egy jót akarnak bulizni ma este - rendkívül kedvezményes áron!

A délelőtt sem volt eseménytelen. A szerencsi gimnázium épülete kisiskolásokkal népesült be, akik a sportnap keretében olyan sportcsillagokkal találkozhattak, mint Balzsay Károly, Martinek János vagy Borkai Zsolt.

Közben persze kisebb rohammal vették be a Rákóczi-vár környékét, a gyönyörű szerencsi várkertet az édesség- és ajándékárusok, a húsokat, lángost és minden mást sütögetők, a sörsátrak és boros standok, hogy a programra érkezők még véletlenül se mehessenek haza üres hassal és üres kézzel.

Holnap folytatódik a fesztivál... vagy inkább igazából elkezdődik! Lesznek gyermekprogramok, kiállítások, interaktív csokoládékészítés, kalandpark, tucatnyi koncert és sok más izgalmas dolog. Kicsiket, nagyokat, öregeket, fiatalokat, szerencsieket és messziről érkezőket, édes- és nem édesszájúakat is sok szeretettel várunk.

A részletes program itt olvasható.

 

Belépőjegy:

- augusztus 23. péntek 2500 Ft.

- augusztus 24-25. szombat-vasárnap felnőtt 1000 Ft/nap, gyermek 500 Ft/nap. A belépőjegy mellé karszalag jár, amellyel többször is be lehet lépni a fesztivál területére.

- Három napos bérlet: 3000 Ft. Elővételben 2500 Ft.

- Szerencsi lakcímmel rendelkezőknek a belépés szombatra és vasárnapra díjtalan. (Lakcímkártya és személyigazolvány felmutatásával.)

Felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy a napi karszalag valamennyi koncert és színpadi program megtekintésére, valamint számos szolgáltatás igénybevételére feljogosít. Azonban a fesztivál területén működnek majd olyan szolgáltatások, amelyekhez külön jegy váltása szükséges (pl. kalandpark, kisvonat, hőlégballon, Zempléni Múzeum stb.).

Bővebb információ az alábbi weboldalalakon és a Facebookon!
www.szerencsiamk.hu
www.csokoladefesztival.com

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image