ROVATOK

2024. május 4, Szo
Mónika, Flórián

Kedves Diákok, Tanárok és Szülők!

Kedves Diákok, Tanárok és Szülők!

Minden vég egy új kezdet! – szól a közismert mondás, amit azért idézek, mert véget ért az idei nyár, a napfény enged a szeptemberi hűs szellőnek és megkezdődött az új tanév. A szünidő emlékei ugyan még frissek, azonban a mai nap reggelén Szerencsen is nyitott kapuk várták az iskolák diákjait.
Minden tanév egy új lehetőség arra, hogy barátokat szerezzetek, új ismereteket gyűjtsetek, jobban megismerjétek önmagatokat. A tanárok számára is ez egy új kezdet, hogy diákjaikat segítsék az életre történő felkészülésben, a szülőket pedig töltse el büszkeséggel, hogy gyermekük egy újabb lépéssel közelebb kerül álmai megvalósításához.
A következő hónapok sok kihívást hoznak és sikereket is tartogatnak. Biztos, hogy lesznek nehezebb napok, amikor talán úgy tűnik, hogy a célok elérhetetlenek, de ezek is adjanak erőt, bátorságot és kitartást.
Ahogy az iskolai csengő megszólal, az első osztályosok széles szemekkel és izgalommal lépnek be az osztályterembe. Fontos fejezet kezdődik az ő életükben, hiszen az írás, az olvasás és az alapvető matematikai ismeretek olyan készségek, amelyek nélkül nehéz elképzelni egy sikeres felnőtt életet.
A város polgármestereként kívánok minden Szerencsen tanuló diáknak, szüleiknek, pedagógusoknak és iskolai dolgozónak eredményes 2023/24-es tanévet, ami legyen a fejlődés és a közös célok megvalósításának az időszaka.

Nyiri Tibor
Szerencs polgármestere

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image