ROVATOK

2024. ápr. 29, H
Péter

Forgalomterelés a harminchetesen

Forgalomterelés a harminchetesen

A harminchetes számú főút négysávosítása újabb állomásához érkezett. A kivitelező tájékoztatása szerint 26+900 – 27+182 km szelvények között (Szerencs Mol-kúttól Miskolc irányába vezető szakasz) szeptember 2-án az aszfalt kötőréteget terítik, ami forgalomkorlátozással jár.
Pénteken 8-12 óra között a bal oldali pálya (Miskolc felé) kerül teljesen lezárásra a szerencsi MOL benzinkúttól. A Sátoraljaújhely irányából érkező forgalom elterelésre kerül a 3611. jelű útra (Szerencs cukorgyári körforgónál Bekecs irányába) és a már átadott 22+780 km szelvényben lévő taktaharkányi körforgalmi csomópontban kerül visszavezetésre a 37. számú főútra.
Az első szakasz aszfalt kötőréteg építését követően a Miskolc felé közlekedőket az új aszfaltpályára terelik a szerencsi MOL benzinkúttól (eredeti forgalmi rendnek megfelelően lehet közlekedni), ekkor 13-17 óra között a jobb pálya kerül lezárásra. A délutáni időszakban a főút 22+780 km szelvényben lévő taktaharkányi körforgalmi csomópontban a Miskolc felől érkező forgalom terelésre kerül a 3611. jelű útra (Bekecs felé és a szerencsi cukorgyári körforgalmi csomópontban kerül visszavezetésre a 37-es főútra.
A közlekedők a kihelyezett ideiglenes terelő táblák szerint válasszák meg útvonalukat, hosszabb menetidőre számítsanak és fokozott figyelemmel – ne megszokásból – vezessenek! Pénteken Szerencsen az ideiglenes terelés miatt nagyobb lesz a Rákóczi úton a gépjárműforgalom.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image