ROVATOK

2024. ápr. 26, P
Ervin

Érkeznek az élelmiszer csomagok márciusban is!

Érkeznek az élelmiszer csomagok márciusban is!

Az ESZEI Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ tájékoztatása szerint, a jelenlegi vírushelyzeti szigorítások mellett az RSZTOP projekt élelmiszer segélycsomag osztásai, mind az 1.1.1. (0-3 éves és várandós jogosultak), mind a 4.1.1. (megváltozott munkaképességű valamint rendkívül alacsony jövedelmű időskorú személyek) programrész esetében változatlanul tovább folytatódik.
A rászoruló megváltozott munkaképességű személyek, vagy rendkívül alacsony jövedelmű időskorúak kedvezményezett, vagy regionálisan kedvezményezett járásban élők és intézményi ellátásban nem részesülők a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program keretében tartós élelmiszereket tartalmazó csomagban részesülnek, melyek kiosztási helyszínéről és idejéről a napokban megkapják a jogosultak az értesítő levelet.

Kérik az alábbiakat, amennyiben nem tud személyesen megjelenni a fent megjelölt időpontban:

  • Az Ön lakcímével azonos címen lakó 18. életévét betöltött személy meghatalmazás nélkül átveheti az élelmiszer csomagot, amennyiben a személyazonossága megállapítására alkalmas igazolványát és a lakcímét igazoló hatósági igazolványát bemutatja.
  • Amennyiben egyéb személyt kíván meghatalmazni, az illetékes családsegítőt szíveskedjen felkeresni a csomag átvételére feljogosító meghatalmazás kitöltése céljából.
  • Amennyiben törvényes képviselő/gondnok lesz az átvevő, részéről szükséges bemutatni a gondnokot kirendelő bírósági határozatot.
Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image