ROVATOK

2024. márc. 28, Cs
Gedeon, Johanna, Hanna

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot!

Jubileumi eseményre gyülekeztek az óvodások, szüleik, hozzátartozóik pénteken délelőtt a Rákóczi-várban. A zsúfolásig megtelt színháztermében együtt ünnepeltük meg a korábbi nemzedékek nevelésének helyszínéül szolgáló Gyárkerti óvoda alapításnak 50. és településünk első kisdedóvó intézményének, a Napsugárnak 125. évfordulóját. Az évforduló ugyan az elmúlt esztendőben volt, azonban a koronavírus járvány miatt halasztottuk az idei évre a közösségi rendezvényt.
A kicsik az óvodapedagógusokkal, dajkáikkal már hetek óta készültek a jeles a napra. Öröm volt látni a gyerekek értelmi fejlettségét, érzelmi gazdagságát, ami bizonyítja: a szülők és intézmény eredményesen együttműködik a nevelésükben, fejlesztésükben.
Mivel vendégként voltam jelen a „buliban”, ahová a város polgármestereként nem illik üres kézzel menni, ezért Szerencs Város Önkormányzata nevében nyújtottam át a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde vezetőjének, Kecskésné Nagy Editnek 100.000 forint támogatást, amely összeg az óvodai nevelést segítő, a gyermekek kreativitását fejlesztő eszközök beszerzésére fordítható. A születésnapi csodatortából jutott egy szelet az esemény résztvevőinek, a közös fotót pedig emlékül az intézményen keresztül eljuttatjuk a szülőknek.
A jeles évfordulón köszöntöm az épületek lakóit, a családokat, az intézmény dolgozóit és kívánok nekik boldog születésnapot! Ez a rendezvény is ékesen bizonyította, hogy városunknak nem csak múltja és jelene, hanem jövője is van.

Nyiri Tibor
Szerencs polgármestere

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image