ROVATOK

2024. márc. 29, P
Auguszta

A Szerencsi Artúr Napok Fesztiválról

A Szerencsi Artúr Napok Fesztiválról

A szerencsi Országos Csokoládé Fesztivál egyfajta folytatásaként a tavalyi esztendőben már az Event-Immo Kft. „Szerencsi Artúr Napok Fesztivál” elnevezéssel szervezte meg többségében neves, népszerű zenekarokkal a könnyűzenei programot a 37-es fő út mellett, a MOL-kút mögötti magántulajdonban lévő területen. Az idén augusztus 26-28-a között tartják városunkban az eseményt.
Szerencs Város Önkormányzata nem tudja finanszírozni a tavalyi évi rendezvény becsült összegét tekintve százmillió forint körüli költségvetésű programot, ami az idén az árakat (különösen a megemelt fellépési díjak, szállítás – és a szükséges infrastruktúra) tovább emelkedhet. Ezért is üdvözlöm a fesztivál vállalkozás formájában történő megtartását, amelynek helyszíne továbbra is Szerencs.
Mivel a fesztivál nem a város saját rendezvénye, ezért többek között a bérletek, belépőjegyek árának a megállapításába sincs beleszólása. Az előzetes tájékoztatás alapján a szerencsi állandó lakcímet igazoló kártya és személyi igazolvány felmutatásával azonban jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe a helyben lakók: a pénteki nap ingyenes, szombat és vasárnap 2490 Ft/nap, vagy a két napra a bérlet 3990 Ft.
A rendezvény időtartama alatt a környéken a tavalyi évhez hasonlóan a forgalmi rend várhatóan változik, amelyekről a szervezők tájékoztatják majd a lakosságot.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image