ROVATOK

2024. ápr. 19, P
Emma

A megújult kistérségi társulás első ülése

Első munkarend szerinti ülését tartotta 2014. november 4-én az új összetételű Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás.

A megbeszélésen egyebek mellett döntöttek az elnök személyéről, aki ezúttal is Koncz Ferenc polgármester lett.

Miután az esemény elején Koncz Ferenc gratulált az újonnan, illetve az újra megválasztott településvezetőknek, a polgármesterek bemutatkoztak az egybegyűltek előtt. Ezt követően Koncz Ferenc bejelentette, hogy az előző önkormányzati ciklusra vonatkozó elnöki megbízatása október 12-ig, a helyhatósági választás napjáig volt érvényben.

A résztvevők közül mindenki Koncz Ferencet jelölte a vezetői pozíció betöltésére, a titkos szavazás során a jelenlévők egyhangú igennel voksoltak az elnök személye mellett. Alelnöknek Majdanics Lászlót, Tiszalúc polgármesterét választotta meg a grémium, a pénzügyi bizottság élére Tirk Sándorné, rátkai polgármester került, míg a közbeszerzési bizottságot Demeterné Bártfay Emese, Monok első embere irányítja.

A testület elfogadta a társulási megállapodás módosítását, majd az Eséllyel a jövőbe – Gyermekesély program a szerencsi kistérségben című pályázat jelenlegi állásáról tartott tájékoztatót Sántha Zsolt projektmenedzser, majd a Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás feladatköreiről, közöttük a szociális szolgáltatásokról számoltak be a szervezet vezető munkatársai.  

Forrás: Szerencsi Hírek Online

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image