ROVATOK

2024. ápr. 18, Cs
Andrea, Ilma

A Készenléti Rendőrség hírei

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 29-én a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

Körözött telefon volt a férfinél - A járőrök elfogtak egy férfit, akinél olyan telefon volt, amire a hatóság tárgykörözést rendelt el.

A rendőrök Taktaharkányban járőröztek és a Kazinczy Ferenc utcában 22 óra 50 perckor ellenőrzés alá vonták a 19 éves R. Lászlót. A zavartan viselkedő helyi férfi ruházatának átvizsgálása során az egyenruhások egy olyan telefont találtak, amire a Szerencsi Rendőrkapitányság tárgykörözést rendelt el.

A helyi férfit a Készenléti Rendőrség munkatársai előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, további intézkedés céljából.


Garázdát állítottak elő - A rendőrök egy volt feleségét inzultáló férfit állítottak elő Szerencsen.

A rendőrök telefonon történt bejelentés alapján jelentek meg 17 óra 50 perckor Szerencs egyik parkolójában. A bejelentő elmondása szerint az autójában ült, – amelynek ki volt nyitva az ajtója - amikor az arra járó volt férje őt hangosan szidalmazva több alkalommal megrúgta. A kiérkező rendőrök még a helyszínen találták a 40 éves S. Ferenc prügyi lakost, akit a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállítottak, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. április 30.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image