ROVATOK

2024. ápr. 25, Cs
Márk, Márkó, Márkus

A jelzőrendszerek fontosságáról

A jelzőrendszerek fontosságáról

A szerencsi alapszolgáltatási központ február 23-án tartotta éves jelzőrendszeri tanácskozását. A megbeszélésre meghívást kaptak a szolgáltatásban résztvevők képviselői, a település oktatási intézményei, iskolák, óvodák, gyermekjóléti központ, védőnők, gyermekorvosok, gyámhivatal, jegyző, pedagógiai szakszolgálat, rendőrség, valamint a helyi szociális ellátórendszer aktív résztvevőjeként a Háló Pszichiátriai Betegek Közösségi Ellátás helyi szakmai vezetője.
Tanácskozásunk célja a jelzőrendszer tagjainak aktív kommunikációja, az együttműködést segítő és érintő kérdések megvitatása, valamint hangsúlyozni a jelzőrendszer működésének fontosságát.
A tanácskozáson a jelzőrendszer teljes körű éves működésének értékelése mellett szó esett az elmúlt év nehezítő körülményeiről is.
dr. Sipos Attila köszöntötte a megjelenteket és megköszönte, hogy az elmúlt egy évben a nehézségek ellenére is sikeres volt a közös tevékenység.. Az intézményvezető hangsúlyozta az együttműködés fontosságát a szolgáltatás zavartalan biztosításban.

20210225 jelzorendszerek2 20210225 jelzorendszerek3 20210225 jelzorendszerek4 20210225 jelzorendszerek5
Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image