- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. március 29.
vasárnap
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Város Gazdaság Vállalkozások

Arcok & Emlékek FotoVideo Kft.

Arcok & Emlékek FotoVideo Kft.
Név Arcok & Emlékek FotoVideo Kft.
Cím 3900 Szerencs Rákóczi út 69

Elérhetőség

3900 Szerencs, rákóczi út 69
Tevékenységi kör Digitális fotózás, elektronikus grafika, képkidolgozás, fényképészet.
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető http://www.arcokesemlekek.hu/

ARCUS Komplex építésziroda Kft

ARCUS Komplex építésziroda Kft
Név ARCUS Komplex építésziroda Kft
Cím 3900 Szerencs, Kossuth tér 4.

Elérhetőség

30/914 9728, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , www.axisepitesz.hu
Tevékenységi kör építészeti tervezés, generáltervezés
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Cégünk Szerencsen és Tokaj-hegyalján, de az országban másutt is, középületek, lakóépületek, ipari épületek tervezésével foglalkozik. Társirodánk az AXIS +építésziroda Kft (1024 Bp. Margit krt. 5/a.).

BabaMarket.hu (Treader Team Bt.)

BabaMarket.hu (Treader Team Bt.)

Név BabaMarket.hu (Treader Team Bt.)
Cím 3900 Szerencs, Rákóczi út 30.

Elérhetőség

Tel.: +36 (70) 882-6869
E-mail: webshop[kukac]babamarket.hu

Tevékenységi kör Baba-mama és játék webáruház
1. kép BabaMarket webáruház
2. kép

BabaMarket webáruház

Cégismertető

A Babamarket egy olyan webáruház, ami szakítottak a hagyományos webshop modellel (amikor az egyetlen cél az, hogy minél több terméket adj el, vagy ahol nincs is ügyfélszolgálat) és megteremtettünk egy olyan előremutató megoldást, ahol jó lenni, ahol jól érzed magad, mert valóban törődnek veled, és kíváncsiak rád. Persze emellett kiemelten figyelünk arra is, hogy ha nálunk vásárolsz, akkor a vásárlás élménnyé váljon. (Egyébként a kínálatukban több ezer babatermék található: gyerekjáték, gyerekülés, játszószőnyeg és akár még ajándékötleteket is találsz, ráadásul minden, amit a weboldalon látsz, azonnal, akár másnap nálad lehet, így nem kell kompromisszumokat kötnöd) Ha anyuka vagy, ajánljuk neked a Babamarketet.

Báthory György

Báthory György
Név Báthory György
Cím Szerencs, Magyar u. 38.

Elérhetőség

Szerencs, Magyar u. 36.
http://www.rendszergazda.ws/virag
Tevékenységi kör virág, ajándék kiskereskedelem
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Családunk - Báthory Virágkereskedés - harmadik generáció óta foglalkozik virág kereskedéssel. A fotón látható virágüzletónk megtalálható Szerencs, Magyar u. 38. szám alatt. Nyitvatartás: hétköznap 8.00 - 17.00, szombaton 8.00 - 13.00 között Tel./fax: (47)362-389, (20)5365-897, (20)4473-313 Virágkűldő szolgálatunk 10 km-es körzeten belül díjmentes, azon túl térítés ellenében.

Gergely Zoltán

Gergely Zoltán
Név Gergely Zoltán
Cím 3900 Szerencs Veres P. 16.

Elérhetőség

Tel.:47/364-888; 30/466-1000; e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tevékenységi kör

Műszaki vizsgálat, elemzés tesztelés; Műszaki tervezés, tanácsadás, szakértés; Egyéb tanfolyami oktatás; Hardver szaktanácsadás; Egyéb számítógépes feldolgozás; Adatfeldolgozás; Egyéb villanyszerelés; Napelemes rendszerek felülvizsgálata, mérése

1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálat (+ëV, VV, EBF, Rb); oktatás

Leonardo-ÉP Kft.

Leonardo-ÉP Kft.
Név Leonardo-ÉP Kft.
Cím 3900 Szerencs, Dózsa György utca 47.

Elérhetőség

Tel.:30/546-3389, 70/392-1312

Tevékenységi kör Építőipar
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető

Cégünk a régi családi vállalkozásunk, mely több mint 20 évig üzemelt, tapasztalataiból merítve jött létre, kibővítve annak profilját és felhasználva ismeretségi körét. Elsődleges profilunk az építőipari generálkivitelezés, ezen belül komplett építkezések, teljes felújítások, komplett kivitelezési munkák elvégzését vállaljuk egészen az alapoktól a tetőig, a kőműves, ács munkáktól a gipszkartonozási, festési munkákkal bezárólag! Vállaljuk továbbá épületek állványozását egészen 15 méter magasságig, vagy több részletben alacsonyabb szintekig, így szigetelési munkálatokat is könnyedén el tudunk végezni.

Mozaik építőipari Kft.

Mozaik építőipari Kft.
Név Mozaik építőipari Kft.
Cím 3902 Szerencs-Ond, Petőfi utca 22.

Elérhetőség

47/361-328, 06-30/425 6710, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tevékenységi kör építőipar
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Szerencs-Ond székhelyű építőiapari vállalkozás, amely vállalja lakások, lakóépóletek kulcsrakész elkészítését, felújítását, bővítését anyagbiztosítással is. A kkt. alapítói és képviselői: Galgóczi Ferenc 3902 Szerencs-Ond, Petőfi utca 22. és Papp Zoltán 3900 Szerencs, Veres Péter út.

Nestlé Hungária Kft.

Nestlé Hungária Kft.
Név Nestlé Hungária Kft.
Cím 1013 Bp.; Ybl Miklós tér 8.

Elérhetőség

+36(1)224-1200; Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ; 1535 Bp. Pf.: 789
Tevékenységi kör élelmiszeripar: gyártás és forgalmazás
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető A Nestlé Hungária Kft., a Nestlé S.A. leányvállalata 1991-ben jött létre. Az elmúlt évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette termékskáláját: jelenleg édesipari termékekkel, instant italokkal, reggeliző pelyhekkel, ásványvízzel, állateledelekkel, csecsemőtápszerekkel, valamint konyhai, nagykonyhai és fagyasztott termékekkel van jelen a magyar piacon. A Nestlé Magyarországon öt gyárában összesen közel 1600 embert foglalkoztat. Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Bókön állateledelt, Kékkúton ásványvizet, Törökbálinton pedig fagylaltot állítanak elő. Szerencsen 1923-ban indult meg a csokoládé és a csokoládés készítmények termelése. A II. világháború előtt az ország legnagyobb csokoládégyára Szerencsen működött. A kezdetben ételgyárként üzemelő diósgyőri üzem 1962-ben kezdte meg a csokoládé- és ostyagyártást, majd később a megnövekedett igény miatt profiltisztítást hajtottak végre. Ennek eredményeképp 1978-tól egy korszerű, csak csokoládés profilú üzem jött létre. 1991. április 11-én a Nestlé megvásárolta a szerencsi és diósgyőri gyárakat, majd megalakította a Nestlé Hungária Kft.-t. A gyárfejlesztések eredményeként a szerencsi gyár lett a Nestlé regionális italporgyártó- és töltő ózeme, a diósgyőri gyár pedig az egyetlen óregesfigura-gyártó ózem a Nestlé-világban.

Pollix Kft.

Pollix Kft.
Név Pollix Kft.
Cím 3900 Szerencs Erzsébet út 1.

Elérhetőség

30/9551-559
Tevékenységi kör mezőgazdaság, borászat
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető A cég 1999-ben alakult. A cég profiljában elsősorban a mezőgazdaság és borászat szerepel. Jelenlegi ügyvezetője Pazonyi Barnabás.

Quercus-Alba Kft.

Quercus-Alba Kft.
Név Quercus-Alba Kft.
Cím 3900 Szerencs, Rákóczi út 62-64.

Elérhetőség

47/362-491
Tevékenységi kör Könyvelés
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Cégünk fő tevékenysége egyéni- és társas vállakozások teljes körű könyvelési feladatainak elvégzése /könyvelés, adóbevallások elkészítése, bérszámfejtés, adóhatóság előtti képviselet. Legfőbb célunk, hogy partnereink részére gazdasági területen mindenre kiterjedő és kifogástalan minőségű szolgáltatást nyújtsunk a cég megalakulásától a működés befejezéséig. Forduljon hozzánk bizalommal!

SecurIntell Kft.

SecurIntell Kft.
Név SecurIntell Kft.
Cím 1102. Budapet, Hölgy utca 24.

Elérhetőség

Tel:06-1-263-0222 Fax:06-1-263-0221 E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tevékenységi kör Élőerős őrzés és takarítás
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető A SecurIntell Kft. bemutatása: Cégünk 1991-ben alakult. A budapesti központú társaságunk alapvetően vidéki bázisokra alapulva kezdte meg működését, majd néhány év múlva a fővárosra is kiterjesztette tevékenységét. Az évezred végére számos (Budapest, Tatabánya, Pécs, Kecskemét, Békéscsaba, Miskolc, Kaposvár) regionális igazgatóságaink, és teróleti képviseleteink (Baja, Páty, Szerencs) munkájának köszönhetően országos szervezetté váltunk. Átlagos munkatársi létszámunk 350 fő. Üzzletpolitikánk a jövőben is ezen szervezetek eredményes működésén alapul és az ésszerű növekedés elvére épül. Megrendelőink körében az állami és intézményi szféra mellett több kólföldi tulajdonú cég is megtalálható. Együttműködésünk a kapcsolattartók útján minőségi színvonalú folyamatos és megbízható. Szolgáltatásainkban teljes mértékben figyelembe vesszók leendő Megbízóink szókségleteit és igényeit. Megbízási Szerződésben és Szolgálati Utasításban határozzuk meg a felelősség szintjeit és a konkrét feladatokat. Megbízóink adatainak ózleti titkainak bizalmas és biztonságos kezelését garantáljuk. Tisztítás technológiai üzletágunk folyamatos bővülés mellett jelentős géppark kialakításával az EU előírásoknak megfelelő anyagok és eljárások alkalmazásával szilárdította meg piaci pozícióit. Új anyagok igénybevétele esetén mindenkor beszerezzük a szükséges biztonsági tanúsítványokat. Cégünk képes alpin-technikai, nagy kól és beltéri takarítási és területgondozási technológiák alkalmazására Több munkatársunk rendelkezik idegen nyelvismerettel, a szakterület legmagasabb szintű szakképesítésével. állandó jelleggel foglalkoztatunk munka - tűz és környezetvédelmi szakembereket. A kizárólag magyar tulajdonú társaságunk megbízhatóságára, szakmai felkészültségére a vezető munkatársaink széleskörű vagyonvédelmi tapasztalata ad biztosítékot.

Szabó Józsefné

Szabó Józsefné
Név Szabó Józsefné
Cím 3900 Szerencs, Kilián u. 60.

Elérhetőség

06204257868
Tevékenységi kör Francia nőiszabó
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Széleskörű varrodai szolgáltatások! Női kosztümök, báli ruhák, szoknyák, nadrágok vagy bármilyen ruha elkészítését, átalakítását, nadrág felaljazását... vállalom!

Szerencsi Tüzép Kft.

Szerencsi Tüzép Kft.
Név Szerencsi Tüzép Kft.
Cím 3900 Szerencs Eperjes út 8

Elérhetőség

Tel.:47/361-036, 30/9726-371 Fax.:47/560-098 Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tevékenységi kör Építőanyag és Tűzelőanyag Kereskedelem
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető

A cég 1978-ban alakult,Észak Magyarországi Tüzép Vállalat név alatt működött.
Több szervezeti átalakuláson ment keresztül.
A privatizációra 1996-ban került sor,majd Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult át Szerencsi Tüzép Kft.néven. 15000 m2 területen fekszik, profilja építőanyag és tűzelőanyag forgalmazás,ill. házhoz szállítás.Több, mint 500 féle termékkel áll vásárlói rendelkezésére.
Főbb beszállítói: TONDACH, WIENERBERGER, Austrotherm, VELUX, HOLCIM, Zalakerámia,
ABETON, STRONGROCLA, Semmelrock, Terranova

Tenix Kft.

Tenix Kft.
Név Tenix Kft.
Cím 3900 Szerencs Molnár István út 20.

Elérhetőség

30/255-7763 vagy 47/362-645
Tevékenységi kör Sport szolgáltatás (tenisz) Versenysport támogatás, amatőr tenisz megismertetése, versenyek rendezése, téli pálya üzemeltetés
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető A szerencsi tenisz élet felpezsdítésére létrejött vállalkozás, amely elsősorban versenyteniszel foglalkozik. (Fitt SE) Jelenleg OB III. o csapatbajnokságban szerepel a klub férfi csapata. A felkészólést segíti a téli, fedett, salakos pálya. Jelenleg az iskola tenisz (mini-tenisz) program beindításán fáradozik a sportegyesület.

Török Lajos

Török Lajos
Név Török Lajos
Cím 3900, Szerencs Széchenyi köz. 15.

Elérhetőség

20/371-0415
Tevékenységi kör melegkonyhás vendéglátás, borkóstolás
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Tokaj-Hegyalja kapujában, Szerencsen a belvárostól 5 percnyire az év bármely napján megnyílik a vendégek előtt a Török-pince ajtaja. Itt nemcsak megkóstolhatjuk a furmintot, a hárslevelű, a muskotályt, az aszúborokat, hanem a házigazda be is avat bennónket a nemes nedűk titkaiba. Megtudhatjuk, hogy készülnek a legjobb hegyaljai borok, mi kell a jó szamorodnihoz, meddig érlelik az aszút, miben különböznek az egyes évjáratok, vagy hogy kell a poharat fogni, ha látni akarjuk a bor tükrösségét, és miként lehet megérezni minden ízét illatát?! A pincelátogatást, a borkóstolást kellemes környezetben elfogyasztott ebéd, vagy vacsora teheti teljessé. Ebben a pincében, illetve előterében egszerre akár 80 fős csoportot is fogadnak. Elsősorban a magyar konyha specialitásaival várják a vendégeket, de kívánság szerint vad ételeket is készítenek.

Cukorgyári emléknap 2020

A szerencsi cukorgyár bezárásának évfordulóján, 2020. március 10-én, kedden 14 órától megemlékezést és koszorúzást rendez Szerencs Város Önkormányzata a Cukorgyári Emlékparkban. Közreműködik a Szerencsi Férfikar

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Hirdetmény állami földterületek értékesítéséről

A Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 3. § (1) bekezdése alapján a Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Az éllovas csapat ellen játszott az SZVSE asztalitenisz-csapata hazai környezetben 2020. február 16-án.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  March 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  3  4  5
  910111315
16171819202122
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap