- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 25.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Vállalkozások Török Lajos

Török Lajos

Email Nyomtat PDF
Név Török Lajos
Cím 3900, Szerencs Széchenyi köz. 15.

Elérhetőség

20/371-0415
Tevékenységi kör melegkonyhás vendéglátás, borkóstolás
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető Tokaj-Hegyalja kapujában, Szerencsen a belvárostól 5 percnyire az év bármely napján megnyílik a vendégek előtt a Török-pince ajtaja. Itt nemcsak megkóstolhatjuk a furmintot, a hárslevelű, a muskotályt, az aszúborokat, hanem a házigazda be is avat bennónket a nemes nedűk titkaiba. Megtudhatjuk, hogy készülnek a legjobb hegyaljai borok, mi kell a jó szamorodnihoz, meddig érlelik az aszút, miben különböznek az egyes évjáratok, vagy hogy kell a poharat fogni, ha látni akarjuk a bor tükrösségét, és miként lehet megérezni minden ízét illatát?! A pincelátogatást, a borkóstolást kellemes környezetben elfogyasztott ebéd, vagy vacsora teheti teljessé. Ebben a pincében, illetve előterében egszerre akár 80 fős csoportot is fogadnak. Elsősorban a magyar konyha specialitásaival várják a vendégeket, de kívánság szerint vad ételeket is készítenek.
 

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap