- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 25.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Vállalkozások Nestlé Hungária Kft.

Nestlé Hungária Kft.

Email Nyomtat PDF
Név Nestlé Hungária Kft.
Cím 1013 Bp.; Ybl Miklós tér 8.

Elérhetőség

+36(1)224-1200; Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. ; 1535 Bp. Pf.: 789
Tevékenységi kör élelmiszeripar: gyártás és forgalmazás
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető A Nestlé Hungária Kft., a Nestlé S.A. leányvállalata 1991-ben jött létre. Az elmúlt évek során a vállalat folyamatosan fejlesztette termékskáláját: jelenleg édesipari termékekkel, instant italokkal, reggeliző pelyhekkel, ásványvízzel, állateledelekkel, csecsemőtápszerekkel, valamint konyhai, nagykonyhai és fagyasztott termékekkel van jelen a magyar piacon. A Nestlé Magyarországon öt gyárában összesen közel 1600 embert foglalkoztat. Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Bókön állateledelt, Kékkúton ásványvizet, Törökbálinton pedig fagylaltot állítanak elő. Szerencsen 1923-ban indult meg a csokoládé és a csokoládés készítmények termelése. A II. világháború előtt az ország legnagyobb csokoládégyára Szerencsen működött. A kezdetben ételgyárként üzemelő diósgyőri üzem 1962-ben kezdte meg a csokoládé- és ostyagyártást, majd később a megnövekedett igény miatt profiltisztítást hajtottak végre. Ennek eredményeképp 1978-tól egy korszerű, csak csokoládés profilú üzem jött létre. 1991. április 11-én a Nestlé megvásárolta a szerencsi és diósgyőri gyárakat, majd megalakította a Nestlé Hungária Kft.-t. A gyárfejlesztések eredményeként a szerencsi gyár lett a Nestlé regionális italporgyártó- és töltő ózeme, a diósgyőri gyár pedig az egyetlen óregesfigura-gyártó ózem a Nestlé-világban.
 

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap