- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 25.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Vállalkozások SecurIntell Kft.

SecurIntell Kft.

Email Nyomtat PDF
Név SecurIntell Kft.
Cím 1102. Budapet, Hölgy utca 24.

Elérhetőség

Tel:06-1-263-0222 Fax:06-1-263-0221 E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Tevékenységi kör Élőerős őrzés és takarítás
1. kép
2. kép
3. kép
Cégismertető A SecurIntell Kft. bemutatása: Cégünk 1991-ben alakult. A budapesti központú társaságunk alapvetően vidéki bázisokra alapulva kezdte meg működését, majd néhány év múlva a fővárosra is kiterjesztette tevékenységét. Az évezred végére számos (Budapest, Tatabánya, Pécs, Kecskemét, Békéscsaba, Miskolc, Kaposvár) regionális igazgatóságaink, és teróleti képviseleteink (Baja, Páty, Szerencs) munkájának köszönhetően országos szervezetté váltunk. Átlagos munkatársi létszámunk 350 fő. Üzzletpolitikánk a jövőben is ezen szervezetek eredményes működésén alapul és az ésszerű növekedés elvére épül. Megrendelőink körében az állami és intézményi szféra mellett több kólföldi tulajdonú cég is megtalálható. Együttműködésünk a kapcsolattartók útján minőségi színvonalú folyamatos és megbízható. Szolgáltatásainkban teljes mértékben figyelembe vesszók leendő Megbízóink szókségleteit és igényeit. Megbízási Szerződésben és Szolgálati Utasításban határozzuk meg a felelősség szintjeit és a konkrét feladatokat. Megbízóink adatainak ózleti titkainak bizalmas és biztonságos kezelését garantáljuk. Tisztítás technológiai üzletágunk folyamatos bővülés mellett jelentős géppark kialakításával az EU előírásoknak megfelelő anyagok és eljárások alkalmazásával szilárdította meg piaci pozícióit. Új anyagok igénybevétele esetén mindenkor beszerezzük a szükséges biztonsági tanúsítványokat. Cégünk képes alpin-technikai, nagy kól és beltéri takarítási és területgondozási technológiák alkalmazására Több munkatársunk rendelkezik idegen nyelvismerettel, a szakterület legmagasabb szintű szakképesítésével. állandó jelleggel foglalkoztatunk munka - tűz és környezetvédelmi szakembereket. A kizárólag magyar tulajdonú társaságunk megbízhatóságára, szakmai felkészültségére a vezető munkatársaink széleskörű vagyonvédelmi tapasztalata ad biztosítékot.
 

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap