ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Több karambol is volt a héten

2011. szeptember 16-án 07.32 óra körüli időben a 37-es számú főút erdőbényei elágazásánál közlekedési baleset történt.

A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy szlovák állampolgár az általa vezetett személygépkocsival Sátoraljaújhely irányából Szerencs irányába közlekedve nem tartott kellő követési távolságot az előtte forgalmi okból lassító lengyel állampolgár által vezetett MAN típusú és a hozzá kapcsolt pótkocsis járműszerelvény mögött, minek következtében hátulról nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2011. szeptember 16-án 11.20 óra körüli időben a Szerencs, Dobó Katica u. 32 szám előtt anyagi káros baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy szerencsi lakos Szerencs irányából Mezőzombor irányába közlekedett a Dobó Katica utcán a személygépjárművével. Amikor már majdnem a 32 szám elé ért, akkor egy ott parkoló szerencsi lakos az autójával elindult úgy, hogy nem adott elhaladási elsőbbséget az úton haladó személygépkocsinak, aminek következtében összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2011. szeptember 17-én 09.43 órakor a 37-es számú főúton a Kék bontó előtti útszakaszon baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy Bekecs, Béke úton egy Renault típusú tehergépkocsi a Bekecs Honvéd út irányába közlekedve nem biztosított továbbhaladási elsőbbséget a tőle jobbról a 37-es számú főúton Sárospatak irányából Miskolc irányába közlekedő Toyota típusú személygépkocsinak, minek következtében összeütköztek. Az ütközés következtében két fő sérült. Az egyik 8 napon túl gyógyuló, míg a másik 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image