ROVATOK

2024. május 21, K
Konstantin

Temetői "romantika"

2011. szeptember 1-jén 19 óra 42 perckor egy monoki lakos bejelentést tett a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint három személy bántalmazta és elvette 12.000 forint készpénzét.

A bevezetett forrónyomos intézkedések során megállapítást nyert, hogy a bejelentő a rokonaihoz érkezett Taktaharkányba. A rokonlátogatás során megismerkedett egy helyi lakos hölggyel. Mivel kölcsönös vonzalom alakult ki közöttük, ezért Taktaharkány temetőjébe mentek gyalogosan. Velük tartott a sértett által a rokonainál előzőleg megismert 3 fiatal férfi személy is. A temető bejáratánál a beszélgetés során az egyik személy odalépett hozzá és többször mellkason ütötte. A bántalmazás közben azt mondta neki, hogy "Vedd ki a zsebedből a pénzt!" Ekkor ő megijedt, de nem akarta odaadni a pénzt.

A jelenlévő másik két személy is közelebb lépett hozzá, majd az első személy két pofot adott neki és közben a két másik személy azt mondta neki, hogy "Innen addig nem mész el, amíg nem teszed ki a pénzt!" Továbbá megveréssel is fenyegették. A fenyegetés közben a két személy közül az egyik ököllel mellkason vágta, a harmadik személy pedig eközben folyamatosan veréssel fenyegette. A jelen lévő hölgy a cselekményt végignézte, közben nem szólt és nem tett semmit. A sértett, mivel félt a további bántalmazástól, a zsebéből kivett 12.000 Ft készpénzt és átadta bántalmazóinak. Miután átadta a pénzt a négy személy elszaladt a helyszínről. A hölgy még annyit mondott neki, hogy ne szóljon senkinek, mert akkor bajok lesznek. A sértett a cselekmény következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A forrónyomos intézkedések során az elkövetőket a rendőrség elfogta és gyanúsítotti felelősségre vonásuk megtörtént.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image