ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Személyi sérülés nem történt

2011. október 13-án 11 óra 2 perc körüli időben  a 37-es számú fő út Szerencsről kivezető szakaszán Sátoraljaújhely irányába anyagi káros közlekedési baleset történt.

A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy tehergépkocsival közlekedve, annak vezetője Tarcal irányából Szerencs felé a 37-es számú fő úton a 29 km 520 m szelvényéhez érve nem tartott kellő követési távolságot az előtte vele azonos irányba haladó személygépkocsi mögött, minek következtében hátulról nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2011. október 12-én 16 óra 36 perc körüli időben Szerencsen a Kossuth út és a Rákóczi út kereszteződésében közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy szerencsi lakos az általa vezetett személygépkocsival úgy kanyarodott balra nagy ívben a Rákóczi útra, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget a Rákóczi úton a 37. számú főút felöl Bekecs irányába "Elsőbbségadás kötelező" közúti jelzőtáblával védett úton közlekedő legyesbényei lakos által vezetett személygépkocsinak, minek következtében összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem keletkezett.

2011. október 11-én 7 óra körüli időben Taktaharkány és Taktakenéz közötti útszakaszon anyagi káros baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy személygépkocsi Taktakenéz irányából haladt Taktaharkány irányába, amikor is az úttest menetiránya szerinti jobb oldaláról egy őzbak ugrott ki az úttestre. Az autós az ütközést már nem tudta elkerülni, így elütötte az állatot, amely a helyszínen elpusztult. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image