ROVATOK

2024. május 6, H
Tamara, Ivett, Frida

Számos lopás történt az elmúlt héten is

2011.szeptember 27-én dél körül bejelentés érkezett a Tokaj Rendőrőrsre, miszerint Tokajban a Bodrogkeresztúri utcában lévő hajókikötő előtt az UNIÓ kemping megbízott vezetője tetten ért és visszatart két ismeretlen személyt, akiknél a kempingből eltulajdonított stég vas alkatrészei vannak.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a két személy rakamazi lakos, elfogták, majd előállítoták őket a Tokaj Rendőrőrsre, ahol szabálysértési őrizetbe vételük megtörtént.

2011.szeptember 26-án kora délután bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányságra, hogy Taktabáj külterületén egy gyümölcsösben egy helyi lakost, aki 5 kg almát tulajdonított el, tetten értek és visszatartanak. Az elkövetőt a kiérkező rendőrök elfogták és előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bíróság figyelmeztetésben részesítette.

Eljárás indult ez idáig ismeretlen tettes ellen, aki  2011. szeptember 21. és 26-a közötti időszakban az Újcsanálosi Önkormányzat tulajdonát képező kukoricaföldről 200 négyzetméter területről eltulajdonított kb. 10-12 q kukoricát, melynek értéke kb.: 50.400 Ft.

Eljárás indult ez idáig ismeretlen tettes ellen, aki 2011.szeptember 27-én az esti órák és másnap 4 óra 30 perc közötti időszakban Tiszalúcon egy körbekerített családi házhoz tartozó lakattal zárt melléképületből eltulajdonított 1 db női kerékpárt, illetve 1 db gyermek krossz motort, mintegy kb. 60-70.000 Ft kárt okozva.

A Szerencsi Rendőrkapitányságon eljárás indult ez idáig ismeretlen tettesek ellen, aki 2011. augusztus 27-e és szeptember 27-e közötti, pontosabban be nem határolható időben Mezőzomboron egy lakóházba ajtó befeszítés módszerével behatoltak és onnan étkészleteket és különböző használati eszközöket tulajdonítottak el, mintegy  kb.: 280.000,- Ft értékben.

Taktaharkány mezőőre 2011.szeptember 29-én 18.15 órakor a Taktaharkány Rendőrőrs szolgálati telefonjára tett bejelentést, miszerint a település külterületén egy szántóföldről több személy kukoricát tulajdonít el. A helyszínre kiérkező rendőrök tetten értek három helyi lakost, akik a földterület tulajdonosának engedélye nélkül a levágott kukoricát szedték össze zsákba, illetve szatyorba azzal a szándékkal, hogy azt eltulajdonítsák. A személyeket előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság pénzbüntetésre ítélte őket.

A Taktaharkány Rendőrőrs beosztottjai 2011.október 1-jén 10.45 órakor Taktaharkány külterületének ellenőrzése során 3 személyt tetten értek, akik egy taktaharkányi lakos tulajdonát képező mezőgazdasági területről engedély nélkül kukoricát mezgereltek azzal a szándékkal, hogy azt saját felhasználásra hazavigyék. A három főt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették őket. Cselekményükért a Szerencsi Városi Bíróság egyiküket elzárásra, míg a másik két személyt pénzbüntetésre ítélte.  

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image