ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Lopás és betörés

Eljárás indult a Tokaj Rendőrőrsön ez idáig ismeretlen tettes ellen, aki 2011. október 12-én 18:50 és 20:05 óra közötti időben a 38-as fő úton található étterem parkolójában egy szlovák állampolgár személygépkocsiját zártörés módszerével kinyitotta, majd abból laptopot és iratokat tulajdonított el.

Kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult a Taktaharkány Rendőrőrsön ismeretlen tettesek ellen, akik egy egy éve lakatlan állapotban lévő taktaharkányi lakóházba 2011. október 11-én 12 óra, valamint 2011. október 13-án 10 óra közötti időben a bedeszkázott ablakról a deszkát lebontva behatoltak és onnan ruhaneműt, bútort tulajdonítottak el. A bevezetett forrónyomos intézkedés során elfogásra került két helyi lakos, akiknél feltalálásra került az egyik eltulajdonított bútordarab több eleme.

Egy abaújszántói lakos feljelentést tett a Szerencsi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki 2011. október 16-án hajnali 4 óra körüli időben Abaújszántón, egy szórakozóhelyen eltulajdonította a  táskáját a benne lévő kulcsokkal, iratokkal, és bankkártyájával együtt. A forrónyomos intézkedések során elfogásra és előállításra került egy abaújszántói lakos,  akinél feltalálásra kerültek az eltulajdonított tárgyak.

 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image