ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Közúti balesetek az elmúlt héten

2011. október 5-én 8.30 óra és 10.30 óra körüli időben Szerencsen az Erzsébet köz és a Petőfi út által határolt úgynevezett Szerencse Áruház mögötti parkolóban anyagi káros baleset történt.

A helyszínen megállapítást nyert, hogy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival a parkolóhelyre történő be- vagy kiállása során nem tartott kellő oldaltávolságot egy ott parkoló Chevrolet Aveo típusú személygépkocsi mellett, minek következtében érintőlegesen nekiütközött, ezáltal megrongálva azt. Az ismeretlen személy az általa vezetett gépjárművel adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A Szerencsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a történtekkel kapcsolatosan információval rendelkezik, az tegyen bejelentést a kapitányság 47/563-340 telefonszámán, vagy az ismert segélyhívókon a 107-es vagy a 112-es telefonszámokon.

2011. október 6-án 11.40 óra körüli időben Taktaszada külterületén közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy nő az általa vezetett személygépkocsival a 3611-es számú úton a 37-es főút irányából Taktaharkány irányába közlekedve az út 22-23 km szelvénye között először balra, majd jobbra lehaladt az útról és ezt követően az út mellett lévő betonoszlopnak ütközött. A baleset során a gépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

2011. október 8-án 10 óra körüli időben Mezőzomboron a, Dobó István úton közlekedési baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy szerencsi lakos az általa vezetett terepjáró gépkocsival úgy kanyarodott balra egy kapubejáróra, hogy nem győződött meg arról, hogy járműve előzését már megkezdte a mögötte azonos irányba közlekedő ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel, minek következtében összeütköztek. Az ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel megállás nélkül továbbhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A szemle ideje alatt önként megjelent a helyszínen egy mezőzombori lakos, aki elismerte, hogy ő közlekedett azzal a személygépkocsival, aminek neki ütközött a kanyarodó autó.

2011. október 9-én 13 óra 17 perc körüli időben Megyaszón az Alkotmány utcán anyagi káros baleset történt. A helyszínen megállapítást nyert, hogy egy megyaszói lakos az általa vezetett kistehergépkocsival a főút irányából a Sallai tanya irányába haladva a menetiránya szerinti jobb oldalra húzódása után úgy kanyarodott balra, hogy nem győződött meg arról, hogy a járműve előzését már megkezdte egy szintén megyaszói lakos az általa vezetett motorkerékpárral, minek következtében összeütköztek. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image