ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Érik a szőlő... meg a kukorica és az alma

Szerencs város mezőőre 2011. október 3-án 12.53 óra körüli időben a szerencsi Árpád hegyen tetten ért egy személyt, amint szőlőt tulajdonít el. Az intézkedő rendőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

Eljárás indult a Tokaji Rendőrőrsön ez idáig ismeretlen tettes ellen, aki 2011. szeptember 30-a és 2011. október 7-e közötti időben egy bodrogkeresztúri lakosnak, az  ún. Tégla gyári dűlőben lévő 1,3 ha kukoricásából 12 sorból 520 méter hosszan letörte és eltulajdonította a termést. A lopással okozott kár kb. 135.000,- Ft.

2011.október 9-én 13 óra 5 perckor a szolgálatos Mezőzombor székhelyű körzeti megbízott és járőrtársa Mád külterületén az ún. Dancka dűlőben lévő almás és a 37-es számú főútvonal közötti földúton intézkedés alá vontak két fő helyi lakost, aki két kerékpáron zsákokban és szatyrokban almát toltak Mezőzombor irányába. Az igazoltatás során a két személy elmondta, hogy a náluk lévő alma mennyiséget a fenti almás területéről tulajdonították el, amelynek során egyikük gyermekkorú fia is jelen volt. Az elkövetőket ezt követően a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti felelősségre vonásuk megtörtént. A lopással 79.800,- Ft kárt okoztak.   

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image