ROVATOK

2024. május 17, P
Paszkál

Érik a kukorica

2011. szeptember 20-án 10 óra körüli időben Prügy külterületén a Szerencs Mezőgazdasági Zrt tulajdonában lévő területen a prügyi mezőőr tetten ért egy fiatalkorú és két felnőttkorú prügyi lakost, akik 450 kg csöves kukoricát kívántak eltulajdonítani a helyszínről kerékpárjukkal.

Az időközben a helyszínre érő Taktaharkány Rendőrőrs beosztottjai a személyeket előállították, majd szabálysértési őrizetbe vételükre került sor. Cselekménnyel okozott kár: 18.000,- Ft.
Az elkövetők felelősségre vonására gyorsított eljárás keretében került sor, amely során a Szerencsi Városi Bíróság a fiatalkorú elkövetőt figyelmeztetésben részesítette, míg az egyik felnőtt korút pénzbírságra, a másikat 10 nap elzárásra ítélte.  

2011. szeptember 18-án a Szerencsi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő körzeti megbízottja tetten ért Mezőzombor külterületén egy mezőzombori nőt, aki egy ültetvényről 40 kg csöves kukoricát kísérelt meg eltulajdonítani. Előállítását követően szabálysértési őrizetbe került, majd a Szerencsi Városi Bíróság 15 nap elzárásra ítélte. 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image