ROVATOK

2024. május 3, P
Tímea, Irma

A biciklijét követelték

2011. október 20-án 22 óra 20 perckor telefonon bejelentést tett egy férfi, miszerint a bejelentését megelőzően pár perccel, miközben kerékpárjával hazafelé tartott a munkahelyéről, Bekecsen a Honvéd úton két személy feléje futott és megállásra szólították fel.

Ezt követően az egyik személy felszólította, hogy a kerékpárját adja át nekik, aminek ő nem tett eleget. Ezután a személy a kabátja alól egy kést vett elő, amit a sértett nyakához tett, majd erélyesebben szólt, hogy adja át a kerékpárt, aminek ő még mindig nem tett eleget. Az elkövetők miután látták, hogy nem érték el céljukat, Szerencs irányába elfutottak. A cselekmény során sérülés nem keletkezett.
Forrónyomos intézkedés során elfogásra és előállításra kerültek a személyek, akik ekkor már hárman voltak Elszámoltatásukkor megállapítást nyert, hogy mindhárman fiatalkorúak. Megállapítást nyert továbbá, hogy a cselekményt csak egyikőjük követte el, aki gyanúsítotti felelősségre vonását követően őrizetbe került. Az előzetes letartóztatására tett indítványt a Miskolc Városi Ügyészség jóváhagyta és elrendelte a személy előzetes letartóztatását.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image