ROVATOK

2024. ápr. 27, Szo
Zita, Mariann

Lomtalanítás 2016. május 7-én

Szerencs Város Önkormányzata és a Zempléni Z. H. K. Kft. 2016. május 7-én, szombaton lomtalanítási akciót szervez a lakosság részére. Az akció keretén belül elszállítják a lakásban, emberi tartózkodásra szolgáló más helyiségben felhalmozott szilárd hulladékot, nagyobb méretű berendezési tárgyakat, bútorokat, ágybetéteket, háztartási berendezéseket és készülékeket, rendeltetésszerű használatra már nem alkalmas egyéb használati tárgyakat, melyek az ingatlan rendeltetésszerű használata során válnak feleslegessé és a rendszeres hulladékszállítás keretében méretüknél fogva nem szállíthatók el. 

Építési törmeléket, zöld hulladékot és veszélyes hulladékot (pl. akkumulátor, festékes dobozok) NEM szállítanak el! Az ömlesztett anyagokat zsákolva kell előkészíteni a szállításra.

A Zempléni Z.H.K. Kft. a lomtalanítást a háztartások részére biztosítja, így abban közületek (gazdálkodó egységek, vállalkozások) nem vesznek részt.

A gyűjtőjárművek 6.00 órakor kezdik a lomtalanítási akciót. Erre az időpontra – leghamarabb a szállítási napot megelőző péntek estére – a szállítandó anyagokat az út szélén kell előkészíteni a lakosoknak, mert a járművek az útvonalon csak egyszer haladnak végig, így a később kikészített lomot nem szállítják el.

 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image