ROVATOK

2024. május 19, V
Ivó, Milán

BURSA HUNGARICA - 2015

Bursa Hungarica 2015Szerencs Város Önkormányzata 2014. szeptember 18-án tartott ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételét elősegíti azzal, hogy csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2015. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás forrását és kiírja a pályázatot.

Felhívjuk a felsőoktatási hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok figyelmét arra, hogy a pályázattal kapcsolatos bővebb információkat az alábbi helyen találhatnak:

-    az interneten (www.emet.gov.hu ) (Bursa Hungarica)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx


A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva kell az önkormányzatnál benyújtania a pályázónak.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. november 07.   

 

További benyújtandó adatlapok:

„A" típus Felülvizsgálati adatlap 

{phocadownload view=file|id=2134|target=s}

 

„B" típus (a tanulmányaikat 2015/2016. tanévben kezdőknek) Adatlap

{phocadownload view=file|id=2135|target=s}

 

 

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image