- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. december 14.
szombat
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz

Asztalitenisz

Email Nyomtat PDF

AsztaliteniszKöllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

Dacára a hazai pálya előnyének, sajnos mind a három csapat vereséget szenvedett. Ennek ellenére teljes mértékben bizakodó vagyok, mert a fiatal játékosaink egyre ügyesebben és magabiztosabban játszanak, ami a jövőre nézve nagyon biztató. Reméljük, hogy a sok befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét.

Az NB II-es együttesünk Andornaktálya csapatától kapott ki 10-8 arányban. Li Hongyang 3, Korály Tibor 2, Köllő Ábel 1, Fónagy-Árva Péter 1 győzelemmel járult hozzá a végeredményhez. A Li Hongyang és Korály Tibor alkotta kettős a páros mérkőzést is megnyerte. A serdülőkorú Fónagy-Árva Péter új játékosunk, aki a tiszaújvárosi egyesületből jött át, mert az ottani csapata visszalépett a bajnokságból. Így próbálunk közösen összefogva az asztalitenisz sportágért tenni.

Az NB III-as csapatunk a Brass Fitt együttesét fogadta, akiktől 13-3 arányban szenvedtünk vereséget. Sárossy Balázs 2, Zeller Gábor 1 meccset nyert. Balázs eredményét kiemelkedőnek tartom, hiszen újonckorúként két meccset is tudott nyerni.

A megyei csapatunk az MVSI csapatát fogadta, akiktől 16-2 arányú vereséget szenvedtek a szerencsiek. Balogh Sándor és Köröm Imre 1-1 meccset nyertek.

Köllő Ábel 2019. november 15–16-án, Szegeden, az országos Top 24 versenyen az előkelő 8. helyezést érte el.

 

Szerencsi vállalkozók újévi köszöntése

Szerencs Város Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően minden év elején megszervezi a szerencsi vállalkozók újévi köszöntését, melyre minden Szerencsen és Ondon működő cég vezetőjét és egyéni vállalkozót szeretettel várnak.

További cikkek:

Zemlényi Attila kötetbemutatója

A szerencsi származású Zemlényi Attila Csonthéj című kötetének bemutatójára várják az érdeklődőket 2019. december 12-én, csütörtökön 17 órától a Rákóczi-vár lovagtermébe.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta a soron következő meccsét 2019. november 24-én.

További cikkek:

Elismert polgárőrmunka

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  December 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  2  5
  913
1617
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás