- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. október 20.
vasárnap
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Sport Asztalitenisz

Asztalitenisz

Email Nyomtat PDF

 Köllő András szakosztályvezető beszámolója: 2019. szeptember 15-én mindhárom csapatunk Szerencsen játszotta le a soron következő meccsét.

A hazai pálya előnye ellenére sajnos mind a három csapat vereséget szenvedett.

Az NB II-es gárdánk Lehoczki Gábor betegsége miatt csak tartalékosan tudott kiállni, így a végeredmény 11-7 lett a nyírbátori csapat javára. Köllő András 3, Korály Tibor és Köllő Ábel pedig 2-2 pontot szerzett. A páros mérkőzést sajnos elveszítettük.

Az NB III-as csapatunk az Eger együttesét fogadta. A végeredmény 15-3 lett az egri csapat javára. Deli István 2 mérkőzésén diadalmaskodott; a Deli István–Csorba István kettős pedig megnyerte a páros mérkőzést. Zeller Gábornak, Csorba Istvánnak és Sárossy Balázsnak most nem sikerült pontot szereznie.

A megyei csapatunk Sátoraljaújhely gárdáját fogadta, s a mérkőzésen 18-0 arányú vereséget szenvedtek a szerencsiek. A csapat két ifjú játékosa, Konter Levente és Nagy Bence ügyesen játszott, de egyelőre nem sikerült meccset nyerniük. Köröm Imre és Balogh Sándor játékán is érződött még a szezon eleji bizonytalanság.

A vereségek ellenére továbbra is az a célunk, hogy biztosítsuk a játék és a rutinszerzés lehetőségét a fiataloknak, hiszen – reményeink szerint – néhány éven belül ők lesznek a sportágban a húzóembereink.

 

Pályázati támogatással Rozsnyón

Szerencs Város Önkormányzata 2018 év végén pályázatot nyújtott be a Bethlen Gábor Alapkezelőhöz, és 1,1 millió forint támogatást nyert el 2019. évre a magyar-magyar testvérvárosi kapcsolatainak ápolására a szlovákia Rozsnyó és az erdélyi Nyárádszereda településekkel.

További cikkek:

Szerencsen a Missziós Kereszt

Szerencsre érkezik a Missziós Kereszt, a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós szimbóluma 2019. október 21-én.

További cikkek:

Fidesz-képviselő: nagy jelentőségű a térségben a PIMCO Kft. szerencsi beruházása

Budapest – Koncz Ferenc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületének országgyűlési képviselője (Fidesz) szerint a PIMCO Kft. szigetelőanyag-gyártó beruházása nagyon nagy jelentőségű a térségben, mert majdnem kétszáz új munkahelyet és plusz adóbevételt jelent.

További cikkek:

Pótnap a hulladékgyűjtő edényzet átvételére

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az új kommunális hulladékgyűjtő edények kiosztására Szerencs Város Önkormányzata PÓTNAPOT hirdet a következők szerint: 2019. október 21. 08.00-18.00, október 22. 08.00-18.00 óra között.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András szakosztályvezető beszámolója: Sajnálatos módon a szerencsi asztalitenisz-szakosztály NB II-es és megyei csapata is vereséget szenvedett a soron következő meccsükön, örvendetes viszont, hogy születtek szép versenyeredmények az elmúlt időszakban.

További cikkek:

Bűnmegelőzés, és baleset-megelőzés a Szerencsi Csokoládé Fesztivál nulladik napján

A lakosság vagyonbiztonsága, az áldozattá válás elkerülése, és a közlekedésbiztonság érdekében a rendőrség az elmúlt évekhez hasonlóan részt vesz a megye jelentősebb eseményein.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  October 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
   2  3
  7  910
151617
24
2831   


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Szerencs Város Képviselő-testületének alakuló ülése:

2019.10.21. (hétfő) 14:00 óra

A testületi ülés meghívója itt érhető el

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás