- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. március 31.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Rendőrségi hírek Elismert polgárőrmunka

Elismert polgárőrmunka

Email Nyomtat PDF

BUDAPEST. Magasztos, méltóságteljes, az 1956-os hősök emlékéhez méltó díszünnepséget rendezett az Országos Polgárőr Szövetség, melyen a megemlékezés mellett számos polgárőr kapott rangos elismerést.

Az Országos Rendőr-főkapitányság auditóriumában a polgárőröket Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára köszöntötte. Kiemelte, hogy nagyon fontos a biztonság és azon belül a közbiztonság, melyben Magyarország ma az élen jár. Ebben komoly szerepük van a polgárőröknek. Megköszönte a polgárőrvezetőknek, hogy összetartanak és irányítanak egy ilyen nagy szervezetet, mint a Polgárőrség, és megköszönte valamennyi polgárőrnek a magyar nemzetért tett áldozatos munkáját.

Az Országos Polgárőr Szövetség éves, kiemelt rendezvényének számító 1956-os díszünnepség részeként a Polgárőrség legjobbjainak, polgárőröknek, polgárőrvezetőknek és a polgárőrséget támogató személyiségeknek is köszönetet mondtak azzal, hogy különböző elismerésekben, díjakban és jutalmakban részesítették őket. Az elismerések átadása után a Készenléti Rendőrség zenekarának műsorát hallgatta meg az értekezlet.

Szervezetten, hatékonyan

„Azt gondolom, hogy Magyarország legjobb polgárőrei kaptak ma elismeréseket és kitüntetéseket – kezdte a pohárköszöntőt dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, aki szívből gratulált minden jutalmazottnak. – Ez is azt mutatja, hogy a Polgárőrség szervezetten, egységesen és hatékonyan működik.” Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrendet kapott Cseh László Sándor, a Bűnmegelőzési Centrum Közhasznú Polgárőr Egyesület elnöke. Szent László Érem kitüntetésben részesült Török Barnabás, az OPSZ Felügyelő Bizottságának elnöke. Az „Év Polgárőre” kitüntetést vehette át: Kanyog Bertalan Járási koordinátor. Az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetést kiérdemelte: a Szerencsi Polgárőr Egyesület és a Járdánházai Polgárőr Egyesület. Az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntetésben részesült: Ujlaki István, a Borsod-Abaúj-Zemplén MPSZ ifjúsági és sport alelnöke, a Bőcsi Általános Iskola igazgatóhelyettese, a Bőcsi Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja. Az „Év Lovas Polgárőre” kitüntetést: Viszovszki Gábor, a Szikszói Polgárőr Egyesület tagja kapta meg. Országos rendőr-főkapitányi elismerésben és tárgyjutalomban részesült: Czető István, a Gesztelyi Polgárőr Egyesület elnöke. A Polgárőr hivatás – Polgárőr életforma – Polgárőr identitás témakörben kiírt pályázat elbírálása után: I. helyezett Hladon Sándor (Izsófalva), II. helyezett Ujlaki István (Bőcs) lett.

 

Észak-Magyarország - 2019.10.29.

 

Cukorgyári emléknap 2020

A szerencsi cukorgyár bezárásának évfordulóján, 2020. március 10-én, kedden 14 órától megemlékezést és koszorúzást rendez Szerencs Város Önkormányzata a Cukorgyári Emlékparkban. Közreműködik a Szerencsi Férfikar

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Hirdetmény állami földterületek értékesítéséről

A Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 3. § (1) bekezdése alapján a Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Az éllovas csapat ellen játszott az SZVSE asztalitenisz-csapata hazai környezetben 2020. február 16-án.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  March 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  3  4  5
  910111315
16171819202122
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap