- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2014. április 23.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Rendőrségi hírek Garázdaságban vétkesek

Garázdaságban vétkesek

Email Nyomtat PDF

A Tállya Rendőrőrs szolgálatban lévő körzeti megbízottja és társa 2012. március 14-én 17.30 órakor Tállyán forgalomkorlátozás miatt a szolgálati gépkocsival megálltak, amikor is egy ott lakó nő kijött a kapuba és kiabálva kérdőre vonta a rendőröket, hogy miért állnak ott meg, amikor nem szabad.

Ezt követően szidalmazta az egyenruhásokat, majd rájuk szabadította a kutyáját. Többször is felszólították, hogy hívja vissza a kutyát. Tovább szidalmazta a járőröket és cselekményét többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba. Ezt követően a nőt előállították a Tállya Rendőrőrsre és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Cselekményéért a Miskolci Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

A Taktaharkány Rendőrőrs szolgálatban lévő beosztottjai 2012. március 15-én Taktaszadán foganatosítottak éppen egy rendőri intézkedést, amikor egy helyi lakos és felesége kihívóan közösségellenes magatartás tanúsítottak velük szemben. Az intézkedő rendőrökkel folyamatosan ordítottak, kiabáltak, és trágár szavakkal illeték őket. Az elkövetőket garázdaság szabálysértés miatt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.
 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Önkormányzati hirdetés

A Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. pályázatot hirdet önkormányzati tulajdonú nem lakás céljára szolgáló helyiség bérbeadására.

További cikkek:

Pályázati felhívás intézményvezetői beosztásra

Az Emberi Erőforrások Minisztere pályázatot hirdet a szerencsi tankerületben található köznevelési intézmény intézményvezetői beosztásának ellátására.

További cikkek:

Kézilabda: győzelem idegenben

A Szerencs VSE női kézilabdázói a megyei I. osztályú bajnokságban az MHandball csapatánál vendégeskedtek 2014. április 19-én.

További cikkek:

Kommentár nélkül 9.

BHD tájékoztatója a szerencsi szalmatüzelésű erőmű projekt helyzetére vonatkozóan - (2010. február)

További cikkek:

Állásajánlatok - 2014. 04. 16.

Állásajánlatok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Szerencsi Járási Hivatal Munkaügyi Kirendeltségén.

További cikkek:

Lezárt ügyek: bíróság előtt a nem kívánatos látogató

Magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 23 éves S. Lajos szerencsi lakossal szemben, aki 2014. április 9-én 23 órakor megjelent testvére szerencsi lakásánál, aki azonban nem akarta beengedni.
További cikkek:

Eseménynaptár

<<  Április 2014  >>
 Hétfő  Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek  Szombat  Vasárnap 
   1  2  3  4  5
  7  91013
1415
23
2830    

Zempléni Múzeum: +36-47-777-770

Cukormúzeum: +36-47-777-772

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyó

Kiemelt linkek

iFi PontZöld Elek

Norway grants

Időjárás