- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2014. április 20.
vasárnap
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Rendőrségi hírek Garázdaságban vétkesek

Garázdaságban vétkesek

Email Nyomtat PDF

A Tállya Rendőrőrs szolgálatban lévő körzeti megbízottja és társa 2012. március 14-én 17.30 órakor Tállyán forgalomkorlátozás miatt a szolgálati gépkocsival megálltak, amikor is egy ott lakó nő kijött a kapuba és kiabálva kérdőre vonta a rendőröket, hogy miért állnak ott meg, amikor nem szabad.

Ezt követően szidalmazta az egyenruhásokat, majd rájuk szabadította a kutyáját. Többször is felszólították, hogy hívja vissza a kutyát. Tovább szidalmazta a járőröket és cselekményét többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba. Ezt követően a nőt előállították a Tállya Rendőrőrsre és garázdaság szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Cselekményéért a Miskolci Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

A Taktaharkány Rendőrőrs szolgálatban lévő beosztottjai 2012. március 15-én Taktaszadán foganatosítottak éppen egy rendőri intézkedést, amikor egy helyi lakos és felesége kihívóan közösségellenes magatartás tanúsítottak velük szemben. Az intézkedő rendőrökkel folyamatosan ordítottak, kiabáltak, és trágár szavakkal illeték őket. Az elkövetőket garázdaság szabálysértés miatt előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.
 

 

A cikkhez több hozzászólás nem lehetséges.

Szerencsi szavazókörök

Felhívjuk a Tisztelt Választópolgárok figyelmét, hogy idén megváltozott több szerencsi szavazókör helyszíne, és egyes esetekben a hozzájuk tartozó utcák is. A Helyi Választási Iroda vezetőjének erről szóló határozata 2013 júliusa óta megtalálható Szerencs város honlapján, valamint a Nemzeti Választási Iroda névre szóló értesítőt küldött a választópolgároknak idén 2014. február 10-17. között.
Az Önök tájékoztatása érdekében ismét közzétesszük az szavazókörökhöz tartozó utcák jegyzékét:

További cikkek:

Kézilabda: vendéggyőzelem

A MEAFC együttesét fogadta hazai pályán a Szerencs VSE női kézilabda-csapata 2014-én április 8-án a megyei I. osztályú bajnokságban.

További cikkek:

Kommentár nélkül 9.

BHD tájékoztatója a szerencsi szalmatüzelésű erőmű projekt helyzetére vonatkozóan - (2010. február)

További cikkek:

Állásajánlatok - 2014. 04. 16.

Állásajánlatok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Szerencsi Járási Hivatal Munkaügyi Kirendeltségén.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  Április 2014  >>
 Hétfő  Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek  Szombat  Vasárnap 
   1  2  3  4  5
  7  91013
1415
2324
2830    

Zempléni Múzeum: +36-47-777-770

Cukormúzeum: +36-47-777-772

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyó

Kiemelt linkek

iFi PontZöld Elek

Norway grants

Időjárás