Jerseys China  - www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja | Szerencsi Vállalkozói Adatbázis

- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 21.
péntek
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Önkormányzati hírek Szerencsi Vállalkozói Adatbázis

Szerencsi Vállalkozói Adatbázis

Email Nyomtat PDF

 Szerencsi és ondi vállalkozók figyelmébe! Csatlakozzon Ön is a Szerencsi Vállalkozói Adatbázishoz, hogy nem maradjon le eseményekről, fontos információkról!

Szerencs Város Önkormányzata számára fontos a kapcsolattartás a helyi vállalkozásokkal, ezért rendszeres időközönként szervez olyan programokat, amelyekre a Szerencsen tevékenykedő cégeket, egyéni vállalkozókat hívja és várja (fórumok, előadások, vállalkozói köszöntés, stb.), valamint e-mailben rendszeresen juttat el programajánlókat, figyelemfelhívásokat, hasznos információkat azoknak, akik korábban rendelkezésre bocsátották e-mail címüket. 2020 évtől kezdődően az adótitok és a személyes adatok védelmét biztosító jogszabályok előírásait is figyelembe véve, – a hivatalos adóhatósági leveleket kivéve – csak azoknak a szerencsi cégeknek, vállalkozóknak áll módunkban a rendezvényekre személyre szóló meghívót, ill. az adózással össze nem függő értesítéseket, tájékoztatókat küldeni, akik önkéntesen megadják elérhetőségi adataikat, és írásos hozzájárulásukat adják adataik kezeléséhez.

A fenti cél érdekében létrehozunk egy vállalkozói adatbázist, amely teljesen független a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Adóügyi Osztályán vezetett adózói nyilvántartástól. Az új adatbázist kizárólag marketing és rendezvényszervezési célokra kívánjuk használni, más szervezetnek, személynek nem adjuk át. Aki nem szerepel 2020. március 31-et követően az adatbázisban, annak sajnos nem áll módunkban meghívókat, értesítéseket küldeni mindaddig, amíg nem kéri felvételét az adatbázisba.

Felhívom figyelmét, hogy a Szerencsi Vállalkozó Adatbázisba történő jelentkezés nem helyettesíti vagy pótolja a hivatalos szervek felé történő kötelező adatszolgáltatást vagy adatváltozás-bejelentést (NAV, Adóügyi Osztály, kormányhivatal, cégbíróság, stb.)

Kérem, lehetőleg 2020. február 28-ig töltse ki a lentebb található elektronikus űrlapot, hogy minél előbb felvehessük az Ön vállalkozását is az adatbázisba.

Szerencs, 2020. január 30.

Üdvözlettel:


Nyiri Tibor polgármester
Dr. Barva Attila jegyzőREGISZTRÁCIÓS ŰRLAP
 

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap