- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. március 31.
kedd
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Önkormányzati hírek Megtartotta alakuló ülését a képviselő-testület

Megtartotta alakuló ülését a képviselő-testület

Email Nyomtat PDF

Szerencs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. október 21-én tartotta meg alakuló ülését a Rákóczi-vár színháztermében.

Az eseményen Nyiri Tibor polgármester köszöntötte a megválasztott képviselőket és a Helyi Választási Bizottság tagjait, valamint a meghívottakat és az ülés iránt érdeklődést tanúsító vendégeket. Ezt követően Plávenszky József a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette a választás eredményeit, majd a megválasztott képviselők név szerint Dr. Bobkó Géza, Dr. Gál András, Dr. Gál Tamás, Rábainé Végh Anett, Gábor Zsuzsanna, Kiss Dezső, Profáncsik Sándorné és Szabó István tették le esküjüket és átvették megbízóleveleiket. A harmadik napirendi pontban Nyiri Tibor megválasztott polgármester mondta el az eskü szövegét és kapta kézhez megbízólevelét. A képviselő-testület titkos szavazáson döntött az alpolgármester személyéről, és egyhangúlag Dr. Gál Andrást választották meg erre a tisztségre, aki társadalmi megbízásban kívánja ellátni ezt a feladatkört. Dr. Bobkó Gézát egészségügyi tanácsnoknak választották meg a képviselők. Megalakultak a testület bizottságai is. A jogi és ügyrendi bizottság elnökének Rábainé Végh Anettet választották, a bizottság tagjai dr. Gál Tamás és Gábor Zsuzsanna. A pénzügyi bizottság elnöke Dr. Bobkó Géza lett, a bizottság tagjai Szabó István, Kiss Dezső és Profáncsik Sándorné. A jogi és ügyrendi bizottság külsős tagjai Kunder Péter és Bukovszky Péter, míg a pénzügyi bizottság külsős tagja Buza Béla.
A teljes testületi ülés megtekinthető a Szerencsi Hírek Youtube csatornáján.

 

Cukorgyári emléknap 2020

A szerencsi cukorgyár bezárásának évfordulóján, 2020. március 10-én, kedden 14 órától megemlékezést és koszorúzást rendez Szerencs Város Önkormányzata a Cukorgyári Emlékparkban. Közreműködik a Szerencsi Férfikar

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Hirdetmény állami földterületek értékesítéséről

A Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 3. § (1) bekezdése alapján a Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ három hektárnál kisebb térmértékű földrészleteket tervez hirdetmény közzétételével értékesíteni.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Az éllovas csapat ellen játszott az SZVSE asztalitenisz-csapata hazai környezetben 2020. február 16-án.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  March 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      
  3  4  5
  910111315
16171819202122
23242526272829
3031     

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap