- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2019. november 13.
szerda
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Hírek Önkormányzati hírek Megalakult a roma nemzetiségi önkormányzat

Megalakult a roma nemzetiségi önkormányzat

Email Nyomtat PDF

Szerencs Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2019. október 24-én tartotta meg alakuló ülését a Szerencsi Polgármesteri Hivatal nagy tanácskozó termében.

Az ülésen Plávenszky József, a Helyi Választási Bizottság elnöke ismertette az október 13-i választás eredményét. Szerencsen a választás napján a 214 választópolgárból, 105 fő járult az urnák elé. A választáson 3 jelölőszervezet indult 13 fővel: Lungo Drom, az Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség, Firosz, azaz Fiatal Romák Országos Szövetsége, ÉKE, a Magyarországi Nemzeti-, Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete. A testület tagja lett Glonczi Lajos 42, Molnár Ferenc 39, Czimbalmos Lászlóné 37, Buri Imréné 36 és Balázs Erzsébet 31 érvényes szavazattal. A képviselő testületi Molnár Ferencet választotta meg elnöknek, Glonczi Lajost pedig elnökhelyettesnek.

 

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár

Buffalo Market kézműves, régiség- és zsibvásár a Buffalo Bill étterem melletti vásártéren 2019. november 16-án, szombaton 8-14 óra között.

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Köllő András beszámolója: Amikor a szezon elején úgy döntöttünk, hogy a bajnokságban három csapattal indulunk (NB II, NB III, megyei), az volt a legfőbb célunk, hogy megadjuk a rutinszerzés lehetőségét és játékalkalmat biztosítsunk minden tagunk, főképp a legifjabbak számára – akár az eredményesség rovására is.

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  November 2019  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
      1  2  3
  5  6  8
1114
181923
2630 


Nyiri Tibor

polgármester
Üzenet küldése

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás