2018. szeptember 19.
szerda
Főoldal Hírek Közlemények Tartalékos toborzás

Tartalékos toborzás

Irány a sereg! plakátA Magyar Honvédség átalakítja és megújítja az önkéntes tartalékos rendszerét, amelynek új elemeként a helyi közösségekre építve hozta létre az önkéntes területvédelmi tartalékos szolgálati formát.

Az ország valamennyi járásában létrehozandó, területi elven szervezett önkéntes tartalékos századok megalakításának célja, hogy szükség esetén helyben álljon rendelkezésre egy kiképzett, felkészített, alkalmazható erő.

Pályázat a legjobb tanulmányi eredményt elért főiskolai és egyetemi hallgatók számára

Szerencs Város Önkormányzata pályázatot hirdet a legjobb tanulmányi eredményt elért főiskolai és egyetemi hallgatók támogatására, a legjobb tanulmányi eredményt elért főiskolai és egyetemi hallgatók támogatásáról szóló, többször módosított 6/2005. (III.29.) Önkormányzati rendelete értelmében.

Rozsnyó városnapján magyar napot is tartottak

A gömöri régió kézműveseinek termékbemutatója, mazsorettek, egy kis Boney M imitáció, egyszóval a könnyedebb műfaj képviselőinek előadásai jellemezték azt a forgatagot, amelyet Rozsnyói Városnapok és Vásár címmel tartottak meg 2018. szeptember 13-15. között – az évek során kialakult hagyományok szerint.

Állás- és képzési ajánlatok - 2018.08.09.

Állás- és képzési ajánlatok a Szerencsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (3900 Szerencs, Kassa u. 23. Tel.: 47/361-909)

Asztalitenisz

A 2018/2019-es szezon nagyon jól kezdődött a szerencsi asztaliteniszezőink számára, hiszen 2018. augusztus 29-30-án Köllő Ábel részt vett Budapesten a BVSC-Zugló Sportiskola országos őszi évadnyitó I. osztályú utánpótlás ranglistaversenyen.

„Házhoz megyünk" a csokifesztiválon

A lakosság vagyonbiztonsága érdekében a rendőrség újra elindította országos kampánysorozatát „Házhoz megyünk" címmel, amelynek következő helyszíne a szerencsi Csokoládé Fesztivál 2018. augusztus 24-én.

<<  September 2018  >>
       1  2