Jerseys China  - www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja | Szerencsi Horgász Egyesület

- www.szerencs.hu - Szerencs város honlapja

2020. február 20.
csütörtök
Szöveg méret
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Főoldal Egyesületek Szerencsi Horgász Egyesület

Szerencsi Horgász Egyesület

Email Nyomtat PDF

Levelezési cím: 3901 Szerencs Pf 1.
Iroda: Szerencs Kossuth út 4.
Elnöke: Honfi László 06 70/ 515-62-83
Ügyvezető elnök: Bereczk István
Gazdaságvezető: Sashalmi József
Mobil: 06 30/ 358-35-23
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Az Egyesület alapító okirata szerint 1947-ben alakult kevés létszámmal. Az akkori új törvénykezés szükségessége miatt az államra ruházódott a halászati jog, így megalakultak a horgásztársadalom akkori előfutáraiként az első Horgászegyesületek.

2009. évben a taglétszám elérte a 785 fő felnőtt, 17 fő 14 és 18 év közötti ifi és a 160 fő gyermek-tagot. A létszám 1/3 részben Szerencsről, nagyobb részben a kistérségi településekről adódik, de vannak távolabbi sőt külföldi tagok is.

Tevékenységük az alapszabály szerint a horgászok kiszolgálása, a szükséges dokumentumokhoz jutás és a törvényes szabályozások alapján minél jobb körülmények biztosítása a sporthorgászat kedvelői részére.
Fő feladataink között szerepel a környezetvédelem és az erre nevelés az ifjúsági utánpótlás táborában, melyekre minden évben nagy gondot fordítanak.
Gazdálkodásuk alappilléreként a halászati hasznosításunkban lévő Szerencs patak és a Homokos tó ad lehetőséget a konkrét halgazdálkodásra, de jó kapcsolatot ápolnak a környékbeli többi horgász egyesülettel is és természetesen a MOHOSZ Megyei Szövetségével is, melynek tagjai.
A két vízterület a taglétszám alapján jócskán hagy kívánni valót maga után, hiszen ilyen kis területen nehezen képzelhető el ennyi horgász azonos időben.
A tagság megtartása mindenkor a vezetőség kiváló munkáját, a horgászok igényeinek mindenek feletti kiszolgálását és a kapcsolattartás megfelelő színvonalát követelik meg. Ezt jól érzékelteti, hogy a létszámuk évről-évre, ha kis mértékben is, de nő.

 

Folytatódik a kukaosztás

A BMH Nonprofit Kft. – mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója – értesíti az ügyfeleket, hogy azon ingatlanhasználók, akik a 2019. évi osztás alkalmával valamilyen okból kifolyólag nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. január 16-át követően a 3900 Szerencs, Eperjes u. 7. szám alatti ügyfélszolgálati irodánál munkanapokon 8.00-16.00 óra között vehetik át.

További cikkek:

A málenkij robot áldozataira emlékeznek

A málenkij robotra hurcolás 75. évfordulója alkalmából a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához kapcsolódóan rendeznek megemlékezést 2020. február 26-án, szerdán 11 órától Szerencsen a Regionális málenkij robot emlékműnél (Szerencs, vasútállomás).

További cikkek:

A bizalom jóval nagyobb felelősséggel jár együtt

Szerencsen csak független jelöltek jutottak a képviselő-testületbe. — Nyiri Tibor az előző parlamenti választás után került a szerencsi polgármesteri székbe egy időközi választáson, miután az addigi polgármester, Koncz Ferenc országgyűlési képviselővé választását követően lemondott tisztéről.

További cikkek:

Asztalitenisz

Hazai környezetben játszotta az NB II-es, illetve a megyei csapatunk a soron következő meccsét 2020.február 2-án. Köllő András beszámolója:

További cikkek:

Eseménynaptár

<<  February 2020  >>
 Monday  Tuesday  Wednesday  Thursday  Friday  Saturday  Sunday 
       1  2
  3  4  5  6  7  9
18192123
242529 

Széchenyi 2020 pályázatok

Testvérvárosaink

GeisenheimHesperingenMalchinNyárádszeredaPodgoraRozsnyóPultusk

Europart 2016-2018

GYERE - Gyermekek Egészsége Program


gyere program_logo


Norway grants

1956-os emlékév

Időjárás


Wholesale Jerseys Cheap