ROVATOK

2024. ápr. 19, P
Emma

Az előző évek tapasztalatai alapján várhatóan az idén is a szokásosnál több magyar állampolgár és külföldi utazik el hozzátartozója sírjához Mindenszentekkor és Halottak Napján. A megemlékezők várhatóan már a hétvégén nagy számban kelnek útra, hogy leróják kegyeletüket, elhelyezzék az emlékezés virágait a temetőkben. Megnövekvő személygépkocsi és utasforgalomra számíthatunk megyénk egész területén.

A hazai időjárási körülmények között az ősz beállta, az idő hidegebbre fordulása nemcsak a természetben, de életünkben is egész sor mélyreható változást idéz elő. A megváltozott közlekedési feltételek próbára tesznek mindannyiunkat, gépjárművezetőket, gyalogosokat egyaránt.

Egy szerencsi lakos 2011. október 17-én feljelentést tett egy általa ismeretlen középkorú férfi és nő ellen, akik 12 óra körüli időben megjelentek a lakásán és azzal az ürüggyel, hogy az ő segítségükkel csökkentheti a fűtésköltségét, tőle 22.000,-Ft készpénzt kicsaltak. Az elkövetők felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Egy miskolci lakos 2011. október 22-én 19.30-kor telefonon tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra miszerint a Tiszalúcon az egyik utcán tettleg bántalmazták.

2011. október 20-án 22 óra 20 perckor telefonon bejelentést tett egy férfi, miszerint a bejelentését megelőzően pár perccel, miközben kerékpárjával hazafelé tartott a munkahelyéről, Bekecsen a Honvéd úton két személy feléje futott és megállásra szólították fel.

Egy bodrogkeresztúri lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2011. október 19-én 17.30 óra és 2011. október 20-án 8.30 óra közötti időben a Tokaj, Bethlen Gábor út 27. szám előtti útszakaszon lezáratlan állapotban lévő személygépkocsijának kesztyűtartójából eltulajdonította az autóstáskáját a benne lévő iratokkal együtt.

2011. október 19-én 17.20 óra körüli időben a 37-es számú főútvonalon közlekedési baleset történt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az Egységes Pedagógiai Szakszolgálat az őszi szünet ideje alatt (2011. október 31-november 5. között) ügyeletet tart. Ügyeleti nap: 2011.11.02.(szerda) 09.00-13.00 óra.

Szerencs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete éves munkaterv alapján végzi munkáját. A munkatervet általában az év utolsó testületi ülésén tárgyalja és hagyja jóvá a Képviselő-testület.

Harmadik alkalommal rendezi meg a Bonbon-Meggymag Kupát a Szerencs Városi Sportegyesület Birkózó Szakosztálya 2011. november 5-én, szombaton 10 órától.

Image

Médiapartnereink

Image

Tegyen virtuális túrát településünkön!

Image
ESZA infoblokk